Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

«Το τραγούδι του νεκρού αδελφού» από τον Πολιτιστικό σύλλογο

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, δύο θεατρικές παραστάσεις, από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου Αιτωλικού, στο Πνευματικό κέντρο «Ευανθία Καρβέλη»...Κριτική για το θεατρικό δρώμενο (με σχετικές φωτό) μπορείτε να διαβάσετε από τον Ζ.Καρβέλη και τον Μ.Κότσαρη, όπως μπορείτε να διαβάσετε και ένα σημείωμα για το έργο από τον Πολιτιστικό σύλλογο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τις δύο βραδιές, η αίθουσα του Πνευματικού κέντρου ήταν κατάμεστη και αποδείχτηκε μικρή για τέτοιες εκδηλώσεις.
Πάντως εντύπωση προκάλεσε και συζητήθηκε έντονα, η παντελείς απουσία της Δημοτικής αρχής και τα δύο βράδια.
Απουσία που έγινε ακόμα πιο αισθητή μετά από τις πρόσφατες εμφανίσεις Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρου ΔΣ και δημοτικών συμβούλων, τόσο στην εκδήλωση των Αθηνών από τον σύλλογο των Αιτωλικιωτών της Αθήνας, όσο και στην εκδήλωση κοπής πίτας των συλλόγων στο Αιτωλικό.
Με την απουσία τους αυτή οι διοικούντες τον Δήμο, «τιμωρούν» τον Πολιτιστικό σύλλογο, για την ανακοίνωση της μη συμμετοχής του στις εκδηλώσεις του «Ντολμά» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αγωγό λυμάτων που οδηγείτε στο ιστορικό νησάκι του Ντολμά.
Πάντως η διαμάχη μεταξύ του Δήμου και του Πολιτιστικού συλλόγου, μόνο καλό δεν κάνει στον τόπο.
Αφού ο Δήμος δεν μπορεί μόνος του να διοργανώσει καμία πολιτιστική εκδήλωση (όπως έχει δείξει μέχρι τώρα), θα έπρεπε να συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα εκδηλώσεων με τον Πολιτιστικό σύλλογο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: