Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Διαγωνισμός ΔΠΣ Αιτωλικού: Κάτι δεν πάει καλά!

Πρόσφατα έγινε διαγωνισμός, προκειμένου να προσληφθεί ένας μόνιμος υπάλληλος στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό (ΔΠΣ) Αιτωλικού.
Οι μετέχοντες στον διαγωνισμό, εκφράζουν έντονα παράπονα κατά της Δημοτικής Αρχής...και αναφέρουν ότι η διαδικασία ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, μόνο σοβαρή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η αρχή έγινε με την αναβολή!!! του διαγωνισμού λόγω λάθους. Έγινε επαναπροκήρυξη, όπου αρκετοί ενδιαφερόμενοι δεν ενημερώθηκαν και δεν υπέβαλαν ξανά τα δικαιολογητικά τους.
Βγήκαν τα αποτελέσματα μετά από ένα μήνα και άρχισε το «καψόνι» των υποψηφίων.
Οι προθεσμίες των ενστάσεων έτρεχαν, αλλά κανείς δεν ήξερε πότε ξεκίνησαν και πότε λήγουν.

Από τον ΔΠΣ επιβεβαίωναν ότι βγήκαν τα αποτελέσματα, αλλά δεν ήξεραν ημερομηνίες για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ενστάσεις.
Η υπάλληλος που ήταν αρμόδια για της πληροφορίες, τις περισσότερες φορές ήταν άφαντη, εσκεμμένα όπως λένε οι ενδιαφερόμενοι.
Όσοι απευθύνθηκαν στο Δημαρχείο για πληροφορίες, πήραν άλλη σειρά κατάταξης από την πραγματική και τους είπαν ότι τα αποτελέσματα βγήκαν την 30-1-2009, οπότε προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν τις ενστάσεις.

Πολλοί διαγωνιζόμενοι από την Αθήνα, αναγκάστηκαν να έρθουν στο Αιτωλικό για να δούνε τι συμβαίνει, γιατί τηλεφωνικά τους πήγαιναν «από τον Άννα στον Καιάφα».

Και η εύλογη απορία που δημιουργήθηκε στους ενδιαφερόμενους ήταν: Τόσο πολύ ανοργάνωτος είναι ο Δήμος Αιτωλικού σε ένα τόσο σοβαρό θέμα (όλοι έχουν ανάγκη τη δουλειά) ή μήπως έχει στηθεί έτσι η ιστορία, ώστε να προσληφθεί ο εκλεκτός της Δημοτικής Αρχής;;;
Η επιτροπή που έχει συσταθεί για την πρόσληψη αυτή, τι έχει να πεί;


Δεν υπάρχουν σχόλια: