Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Το ήθος των διοικούντων

Παρασκευή 24 Ιουλίου μία βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ στο υδραγωγείο του Κεφαλόβρυσου, άφησε χωρίς νερό ολόκληρη την περιοχή. Η αγανάκτηση των πολιτών δικαιολογημένη, ...αλλά πρόκειται για μία βλάβη για την οποία δεν φέρνει ευθύνη ο Δήμος Αιτωλικού.
Βέβαια ο Δήμος δεν φρόντισε να ενημερώσει τους πολίτες για το είδος της βλάβης και η ζέστη που επικρατούσε από το πρωί σήμερα, συνετέλεσε στην αγανάκτηση των πολιτών.
Την ώρα της διακοπής του νερού, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Φραγκούλης, βαδίζει στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης με κατεύθυνση προς τον ναό των Ταξιαρχών. Περνώντας μπροστά από γνωστό καφέ – εστιατόριο του πεζόδρομου, ακούει αγανακτισμένο πολίτη να τον ρωτάει:
- Κύριε Αντιδήμαρχε γιατί δεν έχουμε νερό σήμερα; Δεν φτάνει που έχουμε τρία (3) χρόνια να πιούμε καθαρό νερό, μας το κόβετε κιόλας;
Και η απάντηση του Αντιδημάρχου μας:
- Δεκατρία (13) χρόνια θα κάνετε να πιείτε νερό!!!!!!!!!!!!

Κύριε Αντιδήμαρχε, δεν φημίζεστε βέβαια για την υψηλή σας μόρφωση, αλλά λίγος σεβασμός απέναντι στους πολίτες που υπηρετείτε δεν θα έβλαπτε….


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισται άπαιχτοι μιλάμε !!!!!
για οτι στραβό και ανάποδο γινετε φταίει ο Δήμαρχος ο Αντιδήμαρχος και όποιος άλλος εμπλέκεται με τα κοινά στο τέλος θα τους ρίξετε και ευθύνη για την βρώμα που έχει η λιμνοθάλασσα καθώς και για τα κουνούπια !!!!!!!!!!!!

etolikonews είπε...

Δυστυχώς φίλε ανώνυμε δεν έχεις δίκιο. Για τα κουνούπια πήγαινε να ρωτήσεις τους διοικούντες αν συμμετέχει ο Δήμος μας στο πρόγραμμα της Νομαρχίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι άλλοι Δήμοι της περιοχής.
Όσον αφορά την βρώμα της Λιμνοθάλασσας θα διαβάσεις ένα νέο post σύντομα και θα καταλάβεις!