Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA

Στα πλαίσια της κοινής συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία (Κολωνία) από 10 – 14 Οκτωβρίου 2009...θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου ( Διοικητήριο Νομαρχίας - Μεσολόγγι).
Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η καλύτερη προετοιμασία των δύο φορέων και των επιχειρήσεων του νομού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση.
Στόχος της συμμετοχής είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο οργανωμένη παρουσία σε αυτή την έκθεση η οποία έχει πολύ μεγάλη επιχειρηματική σημασία ενώ παρέχει δυνατότητες για την αύξηση εξαγωγών ποιοτικών προϊόντων που παράγονται στο νομό.
Για το λόγο αυτό προσκλήθηκαν στη σύσκεψη επιχειρηματίες που προτίθενται να λάβουν μέρος στην Anuga 2009, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το εγχείρημα αλλά και να χαραχτεί μια κοινή γραμμή ποιοτικής παρουσίας από όλους τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: