Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Μόλυνση περιβάλλοντος από τον μισθωτή των σφαγείων Αιτωλικού.

Την Δευτέρα 18-5-2009 και ώρα 10.00 μμ, εμφανίστηκε φορτηγό φορτωμένο με υπολείμματα και παράγωγα σφαγής, στη θέση «Ξυλογέφυρο» Αιτωλικού, με πρόθεση να αδειάσει το φορτίο σε παρακείμενο αυλάκι καλυμμένο με καλάμια...
Το αυλάκι αυτό ενώνεται με το ρέμα του «Ράγγου» και καταλήγει στην λιμνοθάλασσα στο ύψος των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού Αιτωλικού.
Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, οι περίοικοι μην υποφέροντας την βρώμα που αναδύουν τα υπολείμματα και τα αίματα που ρίχνονταν κατά καιρούς στο σημείο αυτό, βλέποντας το φορτηγό ειδοποίησαν αμέσως τον Αντιδήμαρχο Νίκο Σαμαντά.
Ο Αντιδήμαρχος κάλεσε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού το οποίο διέθεσε την ανάλογη δύναμη αντρών και όλοι μαζί μετέβησαν επί τόπο και βρήκαν το φορτηγό φορτωμένο με τα υπολείμματα.
Παράβαση υγειονομική δεν είχε γίνει ακόμη, αλλά κατά τον έλεγχο του φορτηγού διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις μεταξύ των οποίων η απουσία συνοδευτικών εγγράφων του φορτίου, καθώς και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας του φορτηγού.
Το φορτηγό κατασχέθηκε και ο οδηγός συλλήφθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού για περαιτέρω ενέργειες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε; Τα χαλάσανε τα δυο τους; Είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε στο ΜΕΠ ότι αυτό έχει ξαναγίνει με την συγκατάθεση και την πλήρη γνώση της Δημοτικής Αρχής;