Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Μ ΦΟΥΝΤΑ


        Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού, πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Ψαριού, θεσμός πια για τη δημοτική ενότητα του Αιτωλικού. Κατά τη διάρκεια της γιορτής προσφέρθηκαν φρέσκα ψάρια και άλλοι εκλεκτοί θαλασσινοί μεζέδες, ενώ στα πλαίσια της
διοργανώθηκε και ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αιτωλικού...

        Εκ μέρους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και την καλή τους διάθεση το Αιτωλικό και συγκεκριμένα αυτόν τον θεσμό. Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, μεταξύ του οποίου και πολλοί ξένοι επισκέπτες, εντείνει τις
προσπάθειες μας για περαιτέρω ανάδειξη και αναβάθμιση του σε πανελλήνιας εμβέλειας γεγονός παράδοσης και ποιότητας.
 
       Επίσης, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στους χορηγούς της γιορτής, οι οποίοι αψηφώντας τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, προσέφεραν σημαντική βοήθεια  για την ανεμπόδιστη τέλεση του θεσμού.
Με την ευγενική τους αυτή χειρονομία  συνεισφέρουν στην αξιοποίηση των
συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.
 
       Τέλος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο  «Το Αιτωλικό» για την αποτελεσματική συνεργασία του στη διεκπεραίωση της γιορτής, όσο και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο
Δρομέων Αιτωλικού για τη διεξαγωγή του 5ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου.


 Η Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου
Μαρία Φούντα>.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου κυρια Μαρια. Δοξασμένη Αντιδήμαρχε του ποσιμου νερου, των υπογειων καλωδίων στον κεντρικό δρόμο, των περιφερομενων γυφτέων με τις μουσικές, του σωστού βιολογικού, της αναπτυξης και της ευημερίας του Αιτωλικου. Γειά σου αναμορφωτρια της πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Επιτυχία θα ήταν κυρα Μαρία μας αφού η γιορτή του ψαριού στο Αιτωλικό διακρίθηκε πανελλαδικώς στις 14 πρώτες γιορτές, να την αναλάβουν τα σωματεία ψαράδων της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου-Οινιάδων,σύλλογοι του πολιτισμού της λαογραφίας,αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου της Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και,να μυρίζει το Αιτωλικό από την μια άκρη του στην άλλη τσίκνα.
Η μια ψησταριά στην πλατεία υπό τους ήχους του άσματος "στου παιδιού μας τη χαρά σφάξαμε έναν κόκορα" θυμίζει συσσίτιο για πειναλέους.Δεν είναι αυτή η κουλτούρα μας κυρα Μαρία μας,κατέβα στο πεζοδρόμιο μαζί μας για να προβληματίσεις το μυαλουδάκι σου γιατί περισσότερο αερικό της λαμογιάς θυμίζεις παρά συντονίστρια της πόλης και των αξιών της.

Ανώνυμος είπε...

Κυρα Μαρία, άσε τον προηγουμενο να λέει την δικιά μου πρόταση να ακούσεις. Του χρόνου να ειμαστε καλα, να βαλεις τους γυφταιους που γυρνανε με τα κλαρίνα στα αγροτικά να κανουν βολτα σε ολους τους δρομους οποτε θα εχουμε τσαμπα ποιοτικη μουσικη, αφου ετσι κι αλλιως μπουζουκομαγαζο εχεις αφησει να γινει το Αιτωλικό. Γεμισε και τις λακουβες στον κεντρικό με νερό και ψαρια, ωστε να ψαρευουν οι επισκεπτες τα ψαρια φρεσκα φρεσκα. Με αυτον τον τροπο και οικονομια κανεις και θα μπουμε στο τοπ 10 των γιορτων.

Ανώνυμος είπε...

προσέξτε υπογράφει σαν αντιδήμαρχοος μεσολογγίου και δεν αναφέρει πουθενά τη σχέση της με το Αιτωλικό

Ανώνυμος είπε...

Θεια Μαρία,με τι πλενεις και εχεις τοσο λαμπερό λευκό μπλουζακι; Με νεοματ;