Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Εξιχνίαση κλοπών - διαρρήξεων στο Αιτωλικό


Κλοπές , διαρρήξεις αλλά και  μια απόπειρα κλοπής στο Αιτωλικό εξιχνιάστηκαν από άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος
Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή – διάρρηξη οικίας, η οποία είχε διαπραχθεί από άγνωστους δράστες την 1-3-2011, στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας........

Ειδικότερα οι δράστες, είχαν διαρρήξει οικία 51χρονης ημεδαπής και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και γεωργικά εργαλεία.
Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης της κλοπής είναι ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 18 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακόμη, εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή - διάρρηξη σε κατάστημα καθώς και απόπειρα κλοπής στον ίδιο χώρο, οι  οποίες είχαν διαπραχθεί από δυο άγνωστους δράστες την 3-9-2011 και την 5-9-2011, στο Αιτωλικό.
Ειδικότερα οι δράστες, την 3-9-2011 το απόγευμα, αφού υπερπήδησαν την περίφραξη καταστήματος 64χρονου ημεδαπού, έθραυσαν την τζαμαρία και αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα αλουμινίων άξιας περίπου 15000 ευρώ.

Χθες (5-9-2011) το απόγευμα, οι ίδιοι δράστες, με τον ίδιο τρόπο δράσης, επιχείρησαν να αφαιρέσουν πάλι ποσότητες αλουμινίου, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.
Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ένας δράστης των κλοπών είναι ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 22 ετών, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων αλουμινίων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 64χρονο ημεδαπό.
Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία  θα υποβληθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: