Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Ενίσχυση του Μουσείου Κατράκη από το.. «Αιτωλικό ένα όνομα χίλιες λέξεις»

Ο Δήμος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Αιτωλικιωτών Αττικής «ο Λιακατάς» την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 11 π.μ. στο πολιτιστικό κέντρο Ρουμελιωτών (τέρμα οδού Σίνα και Δαφνομήλη) προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίο της Αιτωλικιώτισσας M.Μ.Γαλάνη... με τίτλο «Αιτωλικό ένα όνομα χίλιες λέξεις». Τα έσοδα από την διάθεση του βιβλίου, θα προσφερθούν για την ενίσχυση του Μουσείου Χαρακτικής "Βάσω Κατράκη".
Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου , ώρα 6.30 το απόγευμα για όσους βρίσκονται στο Αιτωλικό το βιβλίο θα παρουσιαστεί και πάλι στο Πνευματικό Κέντρο «Ευανθία Καρβέλη» στο Αιτωλικό.

Η Μαρία-Μαρκέλλα Γαλάνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.Έναι εγγονή του γνωστού μας Νίκου και της Μαρίας Γαλάνη και η μεγαλύτερη κόρη του Αρίστου. Έχει αποφοιτήσει από το Pierce College και είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, του Παντείου Πανεπιστημίου, με σεμιναριακή εξειδίκευση στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, και του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκδώσει ακόμη τo βιβλίο «Διαγνωση της διάσπασης της προσοχής» το 2007.Τo etolikonews εύχεται το καλύτερο για την συγγραφέα και συγχαίρει για την συγκινητική της προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: