Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ανησυχητικά κρούσματα κλοπών και ληστειών

Ληστεία έγινε το προηγούμενο Σάββατο στις 08.00 το βράδυ, σε πρατήριο καυσίμων επί της Εθνικής οδού στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού. Στο πρατήριο μπήκε ένα άτομο και ζήτησε... λάδι αυτοκινήτου. Γυρνώντας ο πρατηριούχος προς το ράφι των λαδιών, τον ακινητοποίησε από πίσω ενώ συγχρόνως μπήκαν και άλλα δύο άτομαπου είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους με τις κουκούλες των μπουφάν που φορούσαν και με κασκόλ γύρω από το πρόσωπο, κρατώντας μαχαίρια.
Πήραν όσα χρήματα βρήκαν στις τσέπες του πρατηριούχου. Επίσης πήραν και ότι βρήκαν στα συρτάρια, μέχρι και κέρματα των 20 και 50 λεπτών.
Η σύζυγος άκουσε τη φασαρία και φτάνοντας ακινητοποιήθηκε και αυτή. Στη συνέχεια έκλεισαν το ζευγάρι σε διπλανό δωμάτιο και με την απειλή των μαχαιριών πάντα τους είπαν να μην κουνηθούν. Φεύγοντας τους παρέλαβε τέταρτο άτομο που περίμενε σε όχημα τύπου τζιπ.
Το ποσό που αφαίρεσαν ήταν περίπου 1.000,00€
Πριν ένα μηνά περίπου στο Κεφαλόβρυσο πάλι, άγνωστοι παρακολούθησαν γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος έκανε ανάληψη από τράπεζα του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας σταμάτησε στο Κεφαλόβρυσο κλείδωσε το αυτοκίνητο και μπήκε σε καφενείο επί της Εθνικής οδού. Τότε οι άγνωστοι βρήκαν ευκαιρία και σπάζοντας τα τζάμια του αυτοκινήτου, άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που ήταν στο κάθισμα και περιείχε τα χρήματα της ανάληψης. Λεία 35.000,00€
Φαινόμενα ανησυχητικά που έρχονται σαν συνέχεια της ληστείας της ΑΤΕ Κατοχής


Δεν υπάρχουν σχόλια: