Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σε κρίση τα φαρμακεία

Η ανακοίνωση του Παν φαρμακευτικού Συλλόγου – με αφορμή τη συμπλήρωση 8 μηνών που τα Φαρμακεία μένουν ανεξόφλητα από τα Ασφαλιστικά ταμεία – σημειώνουν ότι υπερβαίνουν τα 550 εκ € οι οφειλές των Ασφαλιστικών Ταμείων......(πλην ΙΚΑ και ΟΓΑ), ενώ το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την μείωση του τζίρου, λόγω κρίσης και της δραματικής μείωσης των αποθεμάτων, οδηγεί σε μαζικά λουκέτα τα φαρμακεία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΑΔΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΗΤΗ ΔΕΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΟΣΕ ΚΑΙ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

80 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕ Η ΝΔ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 60 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φανερή η αμηχανία των Μνημονιολατρώνκαι ΜΜΕΠΑΣΟΚΩΝ μετά τη χθεσινή ομιλία Σαμαρά

Στη χθεσινή του ομιλία ο Πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς πέτυχε τρία πράγματα:

αποδόμησε την κυβερνητική πολιτική,

ξεκαθάρισε την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας,

έδειξε το δρόμο της ελπίδας!

Η αμηχανία αυτών που σήμερα κρίνουν την ομιλία του αποσπασματικά είναι εμφανής.

Τα επικοινωνιακά ψέματα του ΠΑΣΟΚ απογυμνώθηκαν.Τα ψεύτικα διλήμματα που έθεσαν στον ελληνικό λαό όπως το Μνημόνιο ή πτώχευση συνετρίβησαν.Οι διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ αποκαλύφθηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία πλέον έχει ξεκάθαρη ιδεολογία κοινωνικού φιλελευθερισμού με ξεκάθαρη πατριωτική ιδεολογία.

Η ελπίδα είναι μία για αυτή τη χώρα: Ο απεγκλωβισμός από την κρίση που μας έβαλαν μετατρέποντας την κρίση ελλείμματος σε κρίση δανεισμού.Η πίστη ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη μια μεγάλη Ανατροπή που θα απελευθερώσει το δυναμισμό, τη δημιουργικότητα και το δαιμόνιο του Έλληνα

Ανώνυμος είπε...

«Επτά ψέματα», καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ ο Α. Σαμαράς, αλλά καθόλου δεν υστέρησε ο ίδιος στο σπορ των κατά συρροήν ψεμάτων στο οποίο επιδίδονται συνειδητά και καθ' έξιν οι ηγέτες των αστικών κομμάτων. Στην ίδια ομιλία που αποκάλυπτε τα «επτά ψέματα» του πρωθυπουργού (σ.σ. σιγά το κατόρθωμα), στην ίδια ομιλία παρέθετε με μεγάλη άνεση τα δικά του μεγάλα ψέματα. Το πρώτο και πιο τερατώδες ήταν η φράση του «στηρίζουμε τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους». Και αυτό, όταν την ίδια στιγμή επαναβεβαίωνε τη δέσμευσή του για υλοποίηση του μνημονίου ισοβίως (μέχρι να το επιτρέψουν οι αγορές, μέσω spreads, είπε, πράγμα που είναι το ίδιο...), όταν δεν είπε ούτε μία λέξη για τη σφαγή των μισθών και των συντάξεων, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, για την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, κ.ο.κ. Το άλλο μεγάλο ψέμα της ΝΔ είναι ότι μέσω της ενίσχυσης των επιχειρήσεων και της ανταγωνιστικότητας θα υπάρξει έξοδος από την κρίση. Πρόκειται για βάναυση διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Στην κρίση οδήγησε ακριβώς αυτή η πολιτική, δηλαδή η πολιτική που τα έδινε όλα στις επιχειρήσεις και το μεγάλο κεφάλαιο και ταυτόχρονα σάρωνε τα εργασιακά και λαϊκά δικαιώματα. Μεγάλο ψέμα επίσης του Α. Σαμαρά ήταν ότι το χρέος της χώρας οφείλεται στο ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις «δανείζονταν για να κάνουν κοινωνική πολιτική». Η αλήθεια είναι ότι δανείζονταν, για να πληρώνουν τα θαλασσοδάνεια των επιχειρήσεων, τα ατέλειωτα πακέτα διάσωσης τα εξοπλιστικά προγράμματα, κ.ο.κ. Τα ψέματά τους δεν έχουν τελειωμό. Είναι καιρός να πληρώσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και γι' αυτά.