Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ολοκλήρωση δράσεων και ευχαριστίες Πολιτιστικού

Έχοντας την συμπαράσταση και το χειροκρότημα του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις των τμημάτων μας που έγιναν στο Αιτωλικό, αλλά και σε άλλες πόλεις που συμμετείχαν τμήματα μας, προβάλλοντας το Αιτωλικό,..... την τοπική κουλτούρα και παράδοση,ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα μας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010».

Για την υλοποίηση των δράσεών μας, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. εργάστηκαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Ζαφείρη Τρικαλινό, Νίκο και Ιωάννη Σφυρή, Αποστόλη και Αλέκο Ζωγράφο, Κώστα Λύρο, Βάνια και Κώστα Ζούκα, Κώστα Χουλιάρα, Αδελφούς Νικολογιάννη, την ιστοσελίδα Ionian quide.com, Saint Gobain S.A, Κώστα Λαχανά, Αθηναϊκή ζυθοποιία.
Επίσης ευχαριστούμε, την Πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου, τον «Αχελώο TV», τους Διευθυντές 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Αιτωλικού, Κώστα Καστανά και Παναγιώτη Κατσαγάνη, τον Πρόεδρο Λιμενικού ταμείου Μεσολογγίου Κώστα Σταράμο, τον Δήμο Αιτωλικού για την παραχώρηση του ανοιχτού θεάτρου, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και όλους όσους συνεισφέρουν οικονομικά και ηθικά για να υλοποιεί ο Σύλλογός μας τα πολιτιστικά του προγράμματα.
Χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεών μας, ήταν για μια ακόμα χρονιά, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μεσολογγίου και η εφημερίδα «Αιχμή».

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Συλλόγου δείτε το εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εσώκλειστοι στο "Μακεδονία Παλλάς" όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί..

Τους δόθηκε εντολή να μην κυκλοφορούν έξω τα βράδια για να μην προκαλούν και για να αποφευχθούν τα ... απρόοπτα!

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΕΛΛΗΝΑΣ