Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γ Ψαράκης από την διεκδίκηση του Δήμου Μεσολογγίου

Την παραίτησή από τη διεκδίκηση του Δήμου Μεσολογγίου κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ψαράκης με επιστολή που έστειλε στο γραμματέα του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη......Στην επιστολή του ο κ. Ψαράκης αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.
Η απόφαση αυτή του κ. Ψαράκη εκθέτει το κυβερνών κόμμα στο δήμο Μεσολογγίου και αποκαλύπτει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ με «αντάρτες» και «χρισμένους», αλλά και τις υπόγειες διαδρομές που ακολουθούν οι διάφορες κλίκες που έχουν δημιουργηθεί στον εν λόγω Δήμο.

Η επιστολή του κ. Ψαράκη που χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία και δεν κατονομάζει έχει ως εξής:

«Όπως γνωρίζετε, προσφάτως η αρμόδια Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, ότι, με στηρίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, αφού η αναμφισβήτητη υπεροχή μου καταγράφηκε στις δημοσκοπήσεις που διενήργησε το κίνημά μας, γεγονός που τιμούσε τη μέχρι σήμερα πορεία μου στα κοινά και γι αυτό το λόγο εξάλλου αποδέχθηκα τη στήριξη.
Ξεκινώντας την προσπάθεια δημιουργίας ευρύτερου μετώπου για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος αυτού, με σκοπό την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στα νέα δεδομένα και με δεδομένη επίσης την αίγλη του ιστορικού βάρους του, διαπίστωσα με ευχαρίστηση, την άμεση και ζεστή αποδοχή της υποψηφιότητάς μου απ’ όλη την κοινωνία και τους σκεπτόμενους πολίτες του νέου Δήμου.
Όμως, με έκπληξη και πικρία, κατά τη διαδρομή αυτή εισέπραξα και δέχθηκα εμφανή και υπόγειο πόλεμο –κατά κυριολεξία- από θεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, η δε ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που εκπέμπουν οι υποτιθέμενοι σύμμαχοί μου, ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας.
Επειδή η αξιοπρέπεια, το ήθος μου και η πολιτική μου μέχρι τώρα πορεία, δεν επιτρέπουν να ανεχθώ ή να συμβαδίσω με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων, με την παρούσα, σας δηλώνω ότι, αποσύρομαι οριστικά και αμετάκλητα από την υποψηφιότητα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, προς διαφύλαξη της προσωπικής μου αξιοπρέπειας.
Με τιμή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΚΗΣ»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ Κ..ΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ [ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ]ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΗΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛ-ΗΣΤΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΖΟΧΟΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΡΕ. ΓΚΟΟΥ ΧΟΜ ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΑΜΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.