Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Να στείλουμε μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής

Σήμερα η κυβέρνηση και οι πρόθυμοι συνοδοιπόροι της με πρόσημα την οικονομική κρίση και το μνημόνιο, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την σημερινή κατάσταση προς όφελος των δυνάμεων του κεφαλαίου.....
Προσπαθούν να κάνουν την κρίση ευκαιρία, προχωρώντας στην πλήρη κατεδάφιση των κοινωνικών δικαιωμάτων σε παιδεία, εργασία, υγεία με αποτέλεσμα την δραματική αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας.
Παράλληλα κηρύσσουν πόλεμο στη νεολαία, με την θέσπιση του μισθού πρώτης απασχόλησης για νέους/ες, εργαζόμενους/ες κάτω των 25 ετών στο 84% (621 ευρώ) του εγγυημένου κατώτερου μισθού και για τους κάτω των 18 στο 70% (518 ευρώ).

Σήμερα όμως δεν πάει άλλο και για όλους εμάς που κάποτε ήμασταν τα θύματα της ανάπτυξης και τώρα είμαστε τα θύματα της κρίσης τους.

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ;

Στο φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στο Αγρίνιο την 17/9 και ώρα 19:30 στο θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς» αυτό θα ακούσουμε και θα κουβεντιάσουμε!!!

Θα μιλήσουν:
Ροντρίγκο Τσάβες Σαμούδο, Πρέσβης Βενεζουέλας
Γιάννης Μηλιός, Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Θηβαίος Γιάννης, Μέλος του Κ.Σ. της Νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ
Συναυλία με λατινοαμερικάνικο συγκρότημα
Ρεμπέτικη βραδιά με ζωντανή μουσική
Έκθεση βιβλίου
Καιρικές συνθήκες εξαιρετικές
Είσοδος ελεύθερη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το "Καιρικές συνθήκες εξαιρετικές" που κολάει; Στις ομιλίες, στη μουσική, στην έκθεση, ή στις μαντικές ικανότητες του ΣΥΝ;