Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ανεπιθύμητοι οι φίλαθλοι του Αιτωλικού


Αγαπητοί φίλοι του etolikonews, θέλω να επισημάνω την – κατ’ εμέ – λάθος κίνηση της Αστυνομίας για την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων του Άρη Αιτωλικού στο γήπεδο του Παναιτωλίου, για τον αγώνα Παναιτωλίου – Άρη Αιτωλικού. ΠΟΙΟΣ προδιαθέτει τον κόσμο για επεισόδια; ......
Με τέτοιες απαράδεκτες και βεβιασμένες αποφάσεις της Αστυνομίας καλλιεργείται το κακό κλίμα ανάμεσα στους φιλάθλους του νομού μας και, μετά απ’ αυτή την απόφαση που δεν έχει κάποια λογική εξήγηση, δημιουργεί προϋποθέσεις για επεισόδια στο μέλλον. 

Κάποια στιγμή, εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλαθλοι, εφόσον υπάρξει από όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού συμπαράσταση και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, μπορούμε να  δημιουργήσουμε τον δικό μας πυρήνα φιλάθλων που θα πηγαίνουν στο γήπεδο να βλέπουν μαζί τον αγώνα. Αυτή η απόφαση και στάση της αστυνομίας δεν νομίζω ότι θα φέρει αποτέλεσμα. Μάλλον άλλα …συμφέροντα – άλλων ομάδων -  μπορεί να εξυπηρετήσει. Μακάρι να επιτύχει το δρακόντειο αυτό «μέτρο», αλλά αυτό θα φανεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όταν  όλα θα είναι μια …επανάληψη.

Με ποιο δικαίωμα και ποιο νόμο, τελικά, αφαιρούν κάποιοι το δικαίωμα του αγνού φιλάθλου να δει τον αγώνα της ομάδας του; Με το ίδιο «σκεπτικό», ο Άρης Αιτωλικού θα ζητήσει στο μέλλον να μην έρθουν φίλαθλοι από Αμφιλοχία στο Αιτωλικό; Ας σοβαρευτούμε κι ας μην δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα χωρίς ιδιαίτερους λόγους. Στη χειρότερη περίπτωση, έπρεπε να βοηθήσει η Αστυνομία χωρίζοντας τους φιλάθλους. Φτάνει πια με τις «βεντέτες» και τη μιζέρια του τοπικού μας ποδοσφαίρου. 

Υ.Γ.  Δεν χαίρομαι που ο Παναιτωλικός πάει για Α’ Εθνική. Δεν παίζει ούτε ένας συμπατριώτης μας Αιτωλοακαρνάνας. Αυτό είναι απόρροια της κατάντιας του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Και ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ οι ασχολούμενοι μ’ αυτό. ΧΑΙΡΕΤΩ τους αγνούς φιλάθλους του νομού μας που θέλουν έναν διαφορετικό κόσμο στα γήπεδα. 

Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε στην ιστοσελίδα σας. Σε λίγο θα τα λέμε και θ’ ανταλλάζουμε απόψεις – στη στήλη των αθλητικών – στην ιστοσελίδα www.tagiofyria.gr που θα ξεκινήσει αρχές Μαρτίου. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Με εκτίμηση, Απ. Σ. Μπλίκας – Αρχιτέκτων – ιδρυτής της εφημερίδας του Αιτωλικού «τα γιοφύρια», από το 1981 – φίλαθλος όπως όλοι μας.

Μηνιαία τοπική εφημερίδα
του Αιτωλικού
"ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ"
Etoliko
P.C.: 30400
Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: