Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η αντιπολίτευση παριστάνει τον νεκροτόμο.


Ο Κλεισθένης γράφει.

«Εδώ ο κόσμος χάνεται και μερικοί το ξύνουν».
Ενώ η χώρα μας οδεύει προς την καταστροφή τα κόμματα της αντιπολίτευσης σφυρίζουν αδιάφορα. Ο Παπακωνσταντίνου χωρίς καμία νομιμοποίηση αποφασίζει τον στραγγαλισμό της οικονομίας για τις επόμενες δεκαετίες. Η άκρως επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση (υπό την τρόικα) Παπανδρέου ......κινείται ανεξέλεγκτη σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και αυτοί που θα έπρεπε να πρωταγωνιστούν και να εμπνεύσουν το λαό έτσι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα παραμένουν εγκλωβισμένοι σε δογματικές πολιτικές θέσεις λες και πρόκειται για ακαδημαϊκή συζήτηση.

Τα κόμματα που υποστηρίζουν το μνημόνιο που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε καταστροφικούς δρόμους θα κριθούν βέβαια απ’ το λαό και την ιστορία. Αυτό όμως θα γίνει ίσως πολύ αργά, η κατάσταση σε λίγο θα είναι μη αναστρέψιμη.
Τα κόμματα που τάσσονται κατά του μνημονίου κινούνται στη λογική ας καταστραφεί η χώρα και μετά εμείς σαν νεκροτόμοι θα αποφανθούμε για την αιτία θανάτου και τους υπεύθυνους.
Συγκεκριμένα το ΚΚΕ αγκυρωμένο στο δογματικό εμείς δεν συμμετέχουμε ούτε προτείνουμε λύσεις γιατί θέλουμε ένα άλλο σύστημα και απλώς παραμένουμε κόμμα μόνο διαμαρτυρίας είναι καταστροφικό για τον τόπο. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τους οι κομματικοί ηγέτες του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι διάφορες συνιστώσες έχουν πάρει εργολαβικά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών αδιαφορώντας για τα δικαιώματα των Ελλήνων. Η Ελλάδα τρέχει προς τον γκρεμό και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα περιμένοντας απ’ την επικράτηση χαοτικών καταστάσεων να δουν το κόμμα τους να ανεβάζει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. Μετά την καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των συν αυτώ απ’ τους Έλληνες πολίτες για την περίεργη συμπεριφορά του στις λεγόμενες εξεγέρσεις του 2008 έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια.

Τα δύο κόμματα που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικά ας αναλογιστούν τι έκαναν οι πατριώτες κομμουνιστές και αριστεροί κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής. Σε καθεστώς κατοχής δεν αρνείσαι να συμπράξεις με τους ιδεολογικά αντίθετους προκειμένου να σωθεί η χώρα. Η ιστορία θα κρίνει βέβαια τη συμπεριφορά της αριστεράς. Το κακό για τον τόπο είναι ότι θα έχει συντελεστεί η καταστροφή. Κύριοι της αριστεράς δεν θέλουμε νεκροτόμους θέλουμε λύσεις πριν η Ελλάδα καταστραφεί.


Τις μεγαλύτερες φυσικά ευθύνες έχει η ΝΔ η οποία ξέχασε ότι είναι ένα λαϊκό κόμμα και φοβάται να πει ότι είναι ένα δεξιό κόμμα. Αν τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα ανήκουν στη λογική ενός κόμματος της λαϊκής δεξιάς τότε εγώ είμαι αστροναύτης και ζω στον Άρη.

Όταν η Ελλάδα καταστρέφεται κύριοι της ΝΔ δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε με ιδεοληψίες και αγκυλώσεις. Ο Μητσοτάκης κατέβασε τον κόσμο στο πεζοδρόμιο για να απαλλαγεί η χώρα απ’ το ΠΑΣΟΚ εσείς σήμερα γιατί δεν κατεβάζετε τον κόσμο σε διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις; Μήπως γιατί τα πράγματα πηγαίνουν περίφημα; Μήπως γιατί με τη λογική του ώριμου φρούτου περιμένετε να πέσει το ΠΑΣΟΚ για να αναλάβετε την κυβέρνηση; Αν καταστραφεί η χώρα και οι πολίτες της τι και ποιους θα κυβερνήσετε; Σήμερα προέχει η σωτηρία της χώρας απ’ την κατάρρευση που την οδηγεί η αλαζονική και χωρίς πολιτική και ηθική νομιμοποίηση ανθυποκυβέρνηση του ΓΑΠ και των εξαπτέρυγων. Φυσικά και μπορείτε να φορέσετε τις λευκές ρόμπες των νεκροτόμων αλλά ο λαός και η ιστορία δεν θα σας λυπηθούν.

Πιστεύω έστω και τώρα οι Έλληνες να αντιδράσουν και να στείλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Ότι και να κάνετε η Βόρεια Ήπειρος δεν θα γίνει ποτέ στη συνείδηση των Ελλήνων νότια Αλβανία, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος ομοφυλόφιλος, ούτε η αγιά-Σοφιά τζαμί. Ο Έλληνας γονατίζει μόνο μπροστά στο θεό και ποτέ στους ισχυρούς της γης και αυτό το έχει πληρώσει με πολύ αίμα εδώ και κάμποσες χιλιετίες, μην περιμένετε να αλλάξει. Όσο και να βρίζετε τον Κολοκοτρώνη ήταν, είναι και θα είναι ο στρατηγός της απελευθέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: