Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

11η Σεπτεμβρίου: Η ημέρα που η ανθρωπότητα άλλαξε!

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 στις 08:45 όλος ο κόσμος πάγωσε και η ιστορία άλλαξε για πάντα. Τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν από εκείνη την εφιαλτική ώρα.
Η υπερδύναμη Αμερική γονάτισε στην τρομοκρατία και όλος ο κόσμος άλλαξε ρότα μέσα σε λίγα λεπτά.....Ένα αεροσκάφος της εταιρείας American Airlines με 92 επιβαίνοντες προσκρούει στον βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, ο οποίος τυλίγεται στις φλόγες. Ο χρόνος παγώνει! Όλος ο κόσμος συνταράσσεται και μέσα σε δευτερόλεπτα η φρικιαστική εικόνα κάνει το γύρο του κόσμου. Επικρατεί χάος και πανικός.

Στην αρχή όλοι νομίζουν και κάνουν διάφορα σενάρια. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει και άλλοι τόσοι δεν ξέρουν τι έχει γίνει. Μόνο χάος και πανικός. Μέσα στον βόρειο Πύργο υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι. Πανικός και εκεί. Τέτοιος πανικός που τα τηλεοπτικά συνεργεία καταγράφουν απελπισμένους να πηδάνε από 100 ορόφους για να σωθούν και φυσικά να σκοτώνονται ακαριαία. Στη Νέα Υόρκη επικρατεί πανδαιμόνιο. Σωστικά συνεργεία, τηλεοπτικά συνεργεία και πλήθος κόσμου σπεύδει στο σημείο. Εκείνη την ώρα γίνεται το ανήκουστο. Ένα δεύτερο σκάφος με 64 επιβαίνοντες προσκρούει μπροστά σε όλες τις τηλεοπτικές κάμερες στον Νότιο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Ολόκληρη η ανθρωπότητα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει μπροστά στα μάτια της. Η τραγωδία δεν έχει τέλος όμως με την Αμερική να έχει παραδοθεί εξ ολοκλήρου στο αρρωστημένο μυαλό των τρομοκρατών. Η τραγωδία όμως δεν έχει τέλος! Στις 09:43 η πτήση 77 της American Airlines από την Ουάσινγκτον με προορισμό το Λος Άντζελες προσκρούει στο Πεντάγωνο, μέρος του οποίου καταρρέει. Παγκόσμιος συναγερμός. Όλα τα κυβερνητικά κτίρια της Αμερικής όπως ο Λευκός Οίκος και το Καπιτώλιο εκκενώνονται, ενώ οι εντολές είναι σαφείς! Οτιδήποτε αεροσκάφος κινείται κοντά σε κτίρια να καταρρίπτεται άμεσα.

Σε όλες τις χώρες επικρατεί πανδαιμόνιο με τις αστυνομίες όλων των χωρών να βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό και στα αεροδρόμια απίστευτο χάος. Και ενώ επικρατεί χαμός, η τραγωδία συνεχίζεται, αφού μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες οι Δίδυμοι Πύργοι καταρρέουν σκορπώντας το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους που καταπλακώθηκαν από τόνους τσιμέντου και το Μανχάταν να καλύπτεται από ένα τεράστιο κύμα σύννεφο σκόνης.

Μετά από μέρες ερευνών έγινε γνωστό ότι υπήρχε άλλο ένα αεροσκάφος που προοριζόταν να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δείχνουν ότι οι επιβάτες εξεγέρθηκαν εναντίον των τρομοκρατών με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να συντριβεί 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Πιτσμπουργκ, στην πολιτεία της Πενσιλβάνια, πριν ίσως ολοκληρώσει άλλο ένα τρομοκρατικό χτύπημα.

Από την πρωτοφανή τραγωδία που κυριολεκτικά μέχρι και σήμερα παγώνει τις καρδιές όλου του κόσμου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι και η Αμερική εξαπέλυσε έναν αποτυχημένο αγώνα κατά της τρομοκρατίας με άλλα τόσα θύματα στο Αφγανιστάν και χωρίς να έχουν καταφέρει ακόμα να συλλάβουν τον εγκέφαλο όλης αυτής της φρίκης, τον πολυεκατομμυριούχο τρομοκράτη, Οσάμα Μπιν Λάντεν για τον οποίον οι φήμες κατά καιρούς οργιάζουν. Η φρίκη αυτού του τρομοκρατικού χτυπήματος είναι δύσκολο να περιγραφτεί. Το σίγουρο είναι όπως όλοι λένε, ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος. Και είχαν δίκιο. Άλλαξε ο κόσμος

http://ola-e-tipota.blogspot.com

1 σχόλιο:

etolikonews είπε...

Και άλλη μια διαφορετική εκδοχή εδω
http://www.physics4u.gr/news/2006/scnews2609.html