Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ατύχημα στην είσοδο του ΑιτωλικούΜετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι (παπάκι) στην διασταύρωση της περιμετρικής και των ανατολικών γεφυριών στην Είσοδο της πόλης σημειώθηκε πριν από λίγο (στίς 8:30μμ). Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Μεσολόγγι έστριψε από την περιμετρική οδό για το δρόμο των γεφυριών και συγκρούσθηκε δυνατά με το μηχανάκι που εκτελούσε delivery, που ερχόταν προς το κεντρικό δρόμο του Αιτωλικό. Το κορμί του οδηγού εκτινάχθηκε μακριά από το δίτροχο και προσγειώθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το μνημείο του Λιακατά. Φορούσε το κράνος. Αμέσως έφθασε η τροχαία και το ασθενοφόρο. και μετέφεραν τον (σοβαρά;)κτυπημένο στα επείγοντα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Η αλήθεια είναι ότι το σημείο αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω σύγχυσης της προτεραιότητας και επιπροσθέτως χωρίς λόγω τον τελευταίο καιρό υπάρχει ελλιπής φωτισμός.
Το δίκτυό μας, οδικό και φωτισμού, θέλεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί μέχρι τώρα έχουν συμβεί πολλά ανάλογα περιστατικά και έχουμε θρηνήσει θύματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: