Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Προσπάθεια βελτίωσης της καθαριότητας από τον Δήμο ΑιτωλικούΟ Δήμος Αιτωλικού στην προσπάθεια που καταβάλει για την βελτίωση της καθαριότητας, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Δήμος μας στην προσπάθεια του για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, όπως και τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης μας, καταβάλλει τα τελευταία χρόνια προσπάθειες αναδιάρθρωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών...

Από την μέχρι τώρα πορεία, έχουν διαπιστωθεί μια σειρά ελλείψεις και αδυναμίες, που εμποδίζουν την ουσιαστική αναστροφή της κατάστασης.
Πιστεύοντας πως οι προσπάθειες μόνο των συνεργείων καθαριότητας δεν φθάνουν για να αλλάξει η όψη της πόλης μας, απευθυνόμαστε σε σας, στους πολίτες του Δήμου μας και ζητούμε τη συνεργασία σας.
Ελπίζουμε ότι με τη συνδρομή όλων μας, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Βασικό εργαλείο για την επίτευξη του στόχου, είναι ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Αιτωλικού ο οποίος ψηφίσθηκε.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ και οι ΣΤΟΧΟΙ που υπηρετεί, αφορούν:

  • Την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
  • Τη διασφάλιση της Δημόσιας υγείας

  • Τη βελτίωση της ποιότητας ζωής

  • Τη λειτουργικότητα της πόλης

  • Τα δικαιώματα και υποχρεώσεις του Δήμου και Δημοτών στη διαχείριση των απορριμμάτων
  • Τη στενότερη συνεργασία με τους πολίτες


Για τη τήρηση των παραπάνω, ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη βοήθεια όλων των συνδημοτών μας, δεδομένου ότι θέλουμε να ζούμε σε ένα περιβάλλον καθαρό και πολιτισμένο. Ελπίζοντας να με βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να επιβάλλουμε πρόστιμα που προβλέπονται στον κανονισμό, σας καλούμε άλλη μια φορά να συμβάλλεται ώστε να γίνει ο τόπος μας

πιο καθαρός

πιο ανθρώπινος

πιο πολιτισμένος»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Υπεύθυνος καθαριότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: