Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ

Μεγάλη Τετάρτη η μέρα της μεγάλης Προδοσίας... Η μέρα που σύμφωνα με τις γραφές, κάποιος  και καθώς όλα τα μετρούσε με μέτρα, νομίσματα και σταθμά, εξαργύρωσε το δικό του μερίδιο «Σωτηρίας» με τριάκοντα αργύρια.......
Μεγάλη Τετάρτη η μέρα που σύμφωνα με τη καθημερινότητα κάποιοι που όλα τα μετράν με ψέματα εξαπατήσεις, ψήφους και οφίτσια, έναντι τριάκοντα ευρωαργυρίων, στέλνουνε στο σταυρό ένα λαό.                                                      
Μικρό το τίμημα για την ψυχή τους.... Μικρό το τίμημα για τη ζωή σου, μικρό το τίμημα για το μέλλον σου και για το παρόν... Τριάκοντα αργύρια.. Τι να αγοράσεις με τα τριάντα αυτά αργύρια που να καλύψει το κενό. Τι να αγοράσεις με αυτά τα τριάκοντα αργύρια που να αντικαταστήσει την χαμένη σου ελπίδα. Τίποτα δε μπορείς να αγοράσεις... Ούτε τη χαμένη σου ηρεμία, ούτε τη χαμένη σου αθωότητα... Ούτε το μέλλον των παιδιών σου.           Μεγάλη Τετάρτη, η Μέρα της μεγάλης Προδοσίας... Κι αναρωτιέμαι, όλοι εμείς με τα τριάντα ευρωαργύρια στις τράπεζες, τι τάχα απ’ όλα αυτά μπορούμε να αγοράσουμε;                                                                                                               
Με τα σκληρά αυτά όπως λεν ευρωνονομίσματα να πληγώνουν τη χούφτα τους, και τη ζωή τους να κυλάει σε υπονόμους  σκοτεινούς, μας ανακοίνωσαν τη μέρα της μεγάλης προδοσίας ότι το Μάιο θα μας παν ως πρόβατα επί σφαγή.                                                                                                                                 
Εκεί είναι η μεγάλη ευκαιρία συνΈλληνες για να σκίσουμε το «παραπέτασμα» του βρόμικου και ψεύτικου Ναού τους κατά όπως  λένε και οι γραφές.
AGGELOKASTRO NEWS                             Μπούτιβας Κώστας.  (Καστρινός)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφου ετσι κανετε κ στο αιτωλικο τα πουλατε ολα για τριακοντα αργυρια οπως λετε τι καθαστε κ γραφετε αφτα που κανετε?