Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ν. Καραπάνος: «Η ψήφος στις 6 Μαΐου να μην είναι …από συνήθεια»

Την Παρασκευή 27/4 ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ μιλάει στο Αγρίνιο
Κεντρική προεκλογική ομιλία στο Αγρίνιο θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος, την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.......

Ο Νίκος Καραπάνος συνεχίζοντας τις προεκλογικές του περιοδείες σε όλη την Αιτωλοακαρνανία παρουσιάζει τις θέσεις και το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση και παράλληλα αναλύει τις δικές του προτάσεις, για την πρόοδο του νομού προτρέποντας τους πολίτες «Η ψήφος στις 6 Μαΐου να μην είναι …από συνήθεια».
Ειδικά για την Αιτωλοακαρνανία ο κ. Καραπάνος επισημαίνει το σταμάτημα των εργασιών για την Ιόνια Οδό που δρα ανασταλτικά στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου και παρουσιάζει μια σειρά από παραδείγματα για πρωτοβουλίες που μπορούσαν να είχαν αναληφθεί από αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες του νομού και δεν αναλήφθηκαν.
Χαρακτηριστικά ο κ. Καραπάνος αναφέρει τη διαχείριση των υδάτων στην Αιτωλοακαρνανία που ως αποτέλεσμα έχει παρατριχώνιες περιοχές, όπως η Μακρυνεία να στερούνται δικτύων ύδρευσης και άρδευσης.
Τέλος ο κ. Καραπάνος στις συναντήσεις που έχει με πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας τονίζει την αναγκαιότητα της στροφής στην ουσιαστική ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης με γενική αξιοποίηση του αγροτικού χώρο, αλλά και με ανάδειξη και αξιοποίηση τουριστικών αξιοθέατων στο νομό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

NIKO προχώρα σε παραδέχομαι έχεις πυγμή και σθένος για τα προβλήματα του απλού καθημερινού Ελληνα του βιοπαλαιστή, μικρομεσαίου, εργάτη, που τον έχουν εξαθλιώσει τα παρελθόντα αλαζονικά ΛΑΜΟΓΙΑ της πολιτικής. Προχώρα δυνατά και σταθερά και να συνεχίζεις να λες αλήθειες όσο πικρές και αν ακούγονται σε μερικά κοπρόσκυλα του σοσιαλιστικού χώρου. Αυτούς πλέον δεν θα τους ψηφίσουμε γιατί:

αυτοί:

Δεν βλέπουν
Δεν ακούν
Δεν ενδιαφέρονται
Δεν νοιώθουν
Δεν σκέπτονται
Δεν έχουν δουλέψει
Δεν έχουν φιλότιμο
Δεν πάνε φυλακή
Δεν μας σέβονται
Δεν διάβασαν όλο το μνημόνιο....Μας βρίζουν
Μας ενοχοποιούν
Μας κοροϊδεύουν
Μας τάζουν
Μας Ξε-τάζουν
Μας υπόσχονται
Μας δουλεύουν


Έχουν από 15 σπίτια ο καθένας
Έχουν ασυλία
Έχουν παχυλούς μισθούς
Έχουν τηλέφωνα δωρεάν
Έχουν δωρεάν μετακινήσεις
Έχουν δωρεάν διαμονές
Έχουν επιχορηγήσεις
Έχουν "καρέκλες"
Έχουν πουλήσει την Ελλάδα
Έχουν πουληθεί οι ίδιοι
Έχουν φυλακίσει αθώους
Έχουν αποφυλακίσει ενόχους
Έχουν "φίλους" τα κανάλια

Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν
Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν
Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν
Αν πάρεις όπλο και καθαρίσεις μερικούς τους κανείς ήρωες
Αν φύγεις από την χώρα νιώθεις άσχημα
Αν μείνεις είσαι μαλάκας

Αν όμως προσέξουμε τι θα ψηφίζεις,
τότε μπορεί και να αλλάξουν όλα τα παραπάνω...
φυσικά Ν.Δ. με Καραπάνο Νίκο.