Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συλλήψεις για παράνομη υλοτομία και κλοπή πετρελαίου στο Αιτωλικό

Ένας 37χρονος συνελήφθη το Σάββατο για λαθροϋλοτομία σε δασική περιοχή του Αιτωλικού. Κατασχέθηκαν ένα  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα αλυσοπρίονο  και ένας τόνος ξύλα
Συγκεκριμένα, συνελήφθη την 10-3-2012 το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού,.......
ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 37 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη υλοτομία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τον 37χρονό να έχει κόψει τρία δέντρα πεύκου από δασική περιοχή και τον συνέλαβαν.

Ο 37χρονος φόρτωνε τα ξύλα που έκοβε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης παράνομης υλοτομίας. Επίσης κατασχέθηκαν περίπου ένας τόνος ξυλεία και ένα αλυσοπρίονο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί άμεσα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 

 

Έκλεψε πετρέλαιο από το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού

Συνελήφθη στο Αιτωλικό, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός ηλικίας 16 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής
Ειδικότερα την (8-3-2012) το απόγευμα, στο Αιτωλικό, ο δράστης διέρρηξε το κλιμακοστάσιο του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, παραβιάζοντας με λοστό την είσοδο και αφαίρεσε ποσότητα πετρελαίου θέρμανσής περίπου 100 λίτρων.

Από την αστυνομική έρευνα, που ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 16χρονος ημεδαπός. Για την σύλληψη του, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του την επόμενη μέρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 16χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: