Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Υποστολή σημαιών


Άσχημη κατάληξη είχαν οι σημαίες και η πινακίδα που τοποθετήθηκαν στα Ανατολικά γεφύρια από τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου. Από νωρίς χθες το βράδυ βρίσκονται κατεστραμμένες από άγνωστους.
Ψιλοαναμενόμενη κατάληξη αν θυμηθεί κανείς το τι είχε γίνει και με την πινακίδα......
που είχε αναρτηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Αιτωλικού πέρυσι πριν τα Χριστούγεννα.
Εκεί στο Μεσολόγγι δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε τουλάχιστον;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα υποτάσεται από τους Γερμανούς και η δημοτική αρχή εκείνο που τη νοιάζει είναι να υποτάξει το φρόνημα των Αιτωλικιωτών. Κύριοι του πέτρινου και ροζ κτιρίου, το Αιτωλικό πεθαίνει απ΄ τα προβλήματά του και εσείς το χαβά σας. Ελάτε να μας επισκεφτείτε για να νοιώσετε σε τι εκτίμηση έχουμε το ΕΡΓΟ σας. Άλλα περιμέναμε από εσάς, αλλά δυστυχώς γρήγορα καταλάβαμε ότι είστε χειρότεροι και απ΄ το χειρότερο πρόην μας. Το μόνο που σας νοιάζει είναι η πόλι σας και εμάς μας βλέπετε παρακατιανούς κι ίσως και εμπόδιο.
Γ. Σφ.

Ανώνυμος είπε...

'Ολα τα ΄χε η Μαριορή ο φερετζές της λείπει!!!
-S-

Ανώνυμος είπε...

Εεεε...εσείς οι σοφοί ιεροπολίτες άρχοντες, με τα λεφτά και τις εργατοώρες που ξοδέψατε για τη βιτρίνα σας,δεν μπορούσατε να φτιάξετε μια πινακίδα τουλάχιστον που να δείχνει προς Αιτωλικό; Έτσι, για να βλέπουν και οι ξένοι τα χάλια σας;
η νίδοβα

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά γιατί θυμόνετε;;; και τους κάδους που μια φορά και έναν καιρό είχε η περιμετρική με τα ίδια αυτά χεράκια δεν τα βγάλατε;;;Οπότε μηηνξ υπσώνετε και πολύ την φωνή σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από αγράμματος και βλαξ, είσαι και εκδικητικός ανώνυμε 7:44 μ.μ Μήπως σε λένε Κώστα; Η φωνή του Αιτωλικού να θυμάσαι,θα βρίσκεται πάντα απέναντί σου να σου φωνάζει τις πληγές του. Λυπούμεθα που δεν πρόλαβες να βγάλεις τις φωτογραφίες που θα ικανοποιούσαν το γόητρό σου...
-S-

Ανώνυμος είπε...

βλαξ;;;;μαλλον δεν χρειάζεσε απάντηση και είμαι αιτώλικιωτης χρόνια κιόλας και ζω αιτωλικό!!!!ισως και να με χαιρετάς καθημερινά φίλε μου..

Ανώνυμος είπε...

Οι τρεις σημαίες ρε φίλε 8:28 θα μας έδιωχναν τα λύματα που σκορπάει αφειδώς η "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" στη λιμνοθάλασσα; ή θα έλυναν το πρόβλημα των γύφτων που έχουν καταρημάξει τα νοικοκυριά μας,επειδή μας χαιρετάς καθημερινά; Φρόντισε να μην μας ξαναχαιρετίσεις αφού σε προβληματίζει τόσο πολύ η βιτρίνα σου??? η νίδοβα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτοί οι "άγνωστοι" είναι κάτι π.χ. σαν τον άγνωστο στρατιώτη :::

Ανώνυμος είπε...

1:34 φιλε μου στο καναλι εχεις κανει ποτε μπανιο να δεις αν ειναι κρυα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι όχι και τόσο "άγνωστοι" δεν έκαναν τίποτε παραπάνω από το να καταστρέψουν σημαίες και πινακίδα, μιας και γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να έχουν καμμία συνέπεια για την πράξη τους. Μην προσπαθείτε λοιπόν να δώσετε προέκταση πολιτική σ'αυτή την ενάργεια.

Απάντηση στην ερώτηση του 10:42.
Όχι δεν έχω κάνει ποτέ μπάνιο στο κανάλι, ούτε είδα κανέναν να κάνει, ειδικά τον χειμώνα. Πέσε πρώτος. Θά'ναι ένα επαναστατικό διάλειμα στην ανία που ζεις.

Ανώνυμος είπε...

10:42 1+1=2 και ναι εχω πεσει και στο καναλι και τετοια εποχη (χειμωνα)!!!!καλη συνεχεια!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΕΣ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ-ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. "ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΕΤΩΝ 18"