Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Αμαρτίες διοικούντων, παιδεύουν εκλογείς

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Δήμος Αιτωλικού ζητάει συγνώμη από εβδομήντα επτά (77) νέους εκλογείς, γεννηθέντες το 1991, οι οποίοι στις εκλογές της 7 Ιουνίου θα ψηφίσουν για πρώτη φορά...
Ο λόγος είναι ότι ένα λάθος των υπαλλήλων του Δήμου, στέλνει τέσσερις εκλογείς του ΔΔ Αγίου Ηλία να ψηφίσουν στο Αιτωλικό και εβδομήντα τρείς εκλογείς του Αιτωλικού να ψηφίσουν στο ΔΔ Αγίου Ηλία Αιτωλικού.

Βέβαια θα μπορούσε να ήταν χειρότερα τα πράγματα και να τους έστελναν εκτός Νομού να ψηφίσουν, άρα είναι τυχεροί που ψηφίζουν κάπου εδώ κοντά.
Οι «τυχεροί» εκλογείς ξεκινούν να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα με στραβό τρόπο και ο Δήμος Αιτωλικού αποδεικνύει άλλη μία φορά ότι βρίσκεται υπό διάλυση.

Καλό είναι οι γεννηθέντες το 1991 να ζητήσουν πληροφορίες στο Δημαρχείο Αιτωλικού προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν.
Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για δεκαοχτάχρονα παιδιά, που πρέπει να τρέχουν ανήμερα των εκλογών προκειμένου να βρουν μεταφορικό μέσο για να μεταβούν στο εκλογικό τμήμα που τους στέλνει ο Δήμος Αιτωλικού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι που σκέφτονται Πολιτισμικά. Γιατί τους παρεξηγούμε; Αν δεν γνωρίσουν οι νέοι μας τα χωριά μας πως θα επενδύσουμε στο ελπιδοφόρο μέλλον???