Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Θα έρθει φέτος στο Μεσολόγγι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη στο Μεσολόγγι. Δεν έφτανε η κρίση, τα χρέη του δήμου, το εφετείο μετά, στον κατάλογο ήρθε να προστεθεί και η απουσία μάλλον του προέδρου της δημοκρατίας από τις γιορτές εξόδου. Αιτία η ανικανότητα (για να μην πούμε τίποτε άλλο) του Δημάρχου της Πόλης, ΠιΚατσου.  Κάποια στιγμή θεωρώντας προφανώς σίγουρο.....

ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας έρχεται από μόνος του στις γιορτές εξόδου δεν έκανε καμία κίνηση για να τον προσκαλέσει και μάλιστα όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Δηλ. αυτοπροσώπως  όπως έκαναν όλοι οι μέχρι τώρα δήμαρχοι. Όταν κάποιος από τους φωστήρες συνεργάτες του του είπε ότι πρέπει να προσκαλέσει τον πρόεδρο, αυτός προφανώς ενθυμούμενος το "αριστερό" του παρελθόν, έδωσε εντολή σε κάποιο συνεργάτη- γραμματέα να στείλει με φάξ!!! κάποια επιστολή που ο ίδιος απλά συνέταξε. Αμέσως η προεδρία της δημοκρατίας του απάντησε πάλι με φάξ ότι ο πρόεδρος δεν θα παρευρεθεί. Μετά του είπαν μα τι κάνεις στείλε επιστολή και αυτός έβαλε σε φάκελο την επιστολή και την ταχυδρόμησε! Φυσικά πρόεδρος γιοκ φέτος εκτός και κάποιος τον μεταπείσει που δύσκολο το βλέπω. Ο Πικατσου έχει βάλει λυτούς και δεμένους να πείσουν τον πρόεδρο να έρθει φέτος στο Μεσολόγγι. Τώρα ποιος είναι αυτός που θα πείσει τον πρόεδρο δεν γνωρίζουμε.. μάλλον ο Obama (αφού πρόεδρος είναι κι αυτός!). Πάντως σύμφωνα με πηγές, στην προεδρία τροχάνε μαχαίρια μετά από τέτοια προσβολή.
Δήμαρχε την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να καλέσεις κάποιον, κάντο καλύτερα με σήματα καπνού, σίγουρα θα είναι λιγότερο προσβλητικό απ ότι το φάξ( ακου φάξ;)
Ο κλητήρας....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: