Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Παπαναστασίου: Μπορούμε και το πιστεύουμε!

Γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που μας εμπιστεύτηκαν......Αλλά και μία μεγάλη πρόσκληση σε όλους τους άλλους, την επόμενη Κυριακή να μας βοηθήσουν να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή.

Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως η εκλογική αναμέτρηση θα οδηγηθεί στον β΄ γύρο. Τότε, κάποιοι μας κοίταξαν περίεργα ή ακόμα και μας λοιδόρησαν. Είναι αυτοί που αισθάνονται ως τσιφλίκι τους την Δυτική Ελλάδα και συνήθισαν στον ρόλο του εξουσιαστή, χωρίς να μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει στη κοινωνία.

Εμείς όμως βγαίνουμε μέσα από την κοινωνία και απευθυνόμαστε στη κοινωνία. Χωρίς κομματικές παρωπίδες και την αλαζονεία της εξουσίας. Κερδίσαμε το α’ ημίχρονο και τώρα, βάζουμε πλώρη για να κερδίσουμε και τον αγώνα.

Μπορούμε και το πιστεύουμε!

Στην εβδομάδα που έρχεται, ακόμα περισσότεροι πολίτες θα ξεφύγουν από τη μέγγενη των ψευτοδιλημμάτων και ακόμα πιο ψύχραιμα θα σκεφτούν το αύριο αυτού του τόπου, που πρέπει να είναι διαφορετικό από το χθες και το σήμερα.

Τους καλούμε όλους κοντά μας. Όλοι όσοι ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ κάνουμε μία και μόνη επιλογή: Να ζήσουμε καλύτερα! Και θα τα καταφέρουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: