Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση ενότητας


Συνάντηση στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ είχαν χθες το βράδυ οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γιώργος Πρεβεζάνος και Νίκος Μουρκούσης παρουσία του Βουλευτή του Νομού κ. Μάριου Σαλμά,.....του πρώην Βουλευτή κ. Σπήλιου Λιβανού, και του Υποψήφιου Βουλευτή κ. Νίκου Καραπάνου. Παραβρέθηκε επίσης ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης του Συνδυασμού Ζούμε Δυτικά κ. Γιώργος Παπαναστασίου καθώς και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ίδιου συνδυασμού κ. Γιώργος Σκαρμούτσος, όπως επίσης και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μαστραπάς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και Υποψήφιων των συνδυασμών από όλες τις περιφέρειες του νέου Δήμου και σ' αυτήν συζητήθηκε το θέμα των μεθαυριανών δημοτικών εκλογών. Δηλώθηκε δε η ξεκάθαρη στήριξη του κ. Μουρκούση προς το πρόσωπο του κ. Πρεβεζάνου.
Σε χαιρετισμό που απηύθηνε ο κ. Πρεβεζάνος τόνισε ότι "Σήμερα είμαστε όλοι μαζί! Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία και η αυτοδιοίκηση! Χαιρετίζουμε την απόφαση του κ. Μουρκούση και των συνεργατών του. Είναι κοντά μας και μας δίνουν δύναμη άτομα και από άλλους πολιτικούς χώρους και τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας. Δίνουμε
το λόγο μας ότι μαζί με δυνάμεις και από άλλους χώρους θα δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας! Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς!"
Στη σύντομη απάντησή του ο κ. Μουρκούσης τόνισε ότι "Ο Γιώργος Πρεβεζάνος είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Θα είμαστε όλοι δίπλα του και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις."

Οι πολιτευτές του νομού έδωσαν το στίγμα για τη δύσκολη τετραετία που θα ακολουθήσει και τόνισαν πως μια ισχυρή Δημοτική Αρχή δίνει τα εχέγγυα για μια νέα Πορεία Δημιουργίας.
Ο κ. Παπαναστασίου από τη μεριά του κλείνοντας τους σύντομους χαιρετισμούς, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα για τον κ. Πρεβεζάνο και ζήτησε από τη μεριά του τη στήριξη του συνδυασμού Ζούμε Δυτικά ώστε να αλλάξει πορεία και να μπει σε αναπτυξιακ
ή τροχιά και η Περιφέρεια.
Στα γραφεία του συνδυασμού βρέθηκε επίσης και ο Βουλευτής κ. Κώστας Καραγκούνης και συζήτησε με τον κ. Πρεβεζάνο και το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ προβλήματα της περιοχής καθώς και θέματα που απασχολούν τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: