Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΑΝΟΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ


ΕΡΑΝΟΣ για την εγγύηση των συμπολιτών μας που έδιωξαν τους γύφτους
ΕΡΑΝΟΣ για τον ΑΡΗ Αιτωλικού που είναι 4ος στο πρωτάθλημα, αλλά περνάει δύσκολες ώρες στα ελάχιστα οικονομικά του
ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΕΣ, όπου γης, δείξτε την αγάπη σας και στις δυο περιπτώσεις......


Το πρωί της Τρίτης 15 Ιαν. 2013, πραγματοποιείται έρανος για να συμπληρωθεί το ποσόν των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για εγγύηση που καταθέτουν 6 συμπολίτες μας, στο πρωτοδικείο, προκειμένου να μην προφυλακιστούν για παλιά και πρόσφατα γεγονότα με τους γύφτους. Επειδή οι συλλήψεις έγιναν από αναφορές των γύφτων ,οι οποίοι είχαν στοχοποιήσει άτομα, κι επειδή το θέμα με τους γύφτους πρέπει να λήξει οριστικά, βοηθήστε σ' αυτόν τον έρανο.

Το πρωί της Τετάρτης, από τις 10 η ώρα μέχρι το μεσημέρι, θα υπάρχει μια επιτροπή - ανάμεσά τους και τα γνωστά άτομα που δέχτηκαν τις σφαίρες τη μαύρη νύχτα του Αυγούστου - η οποία θα βγει στους δρόμους του Αιτωλικού. Παράκληση, όσοι μπορείτε - όλοι μπορούμε - δείξτε την αγάπη σας, με το όποιο ποσό διαθέτετε.

Επίσης, την ίδια μέρα, το απόγευμα, ο ΑΡΗΣ Αιτωλικού, που είναι με το ένα πόδι στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ, βγαίνει για έρανο, καθώς η ομάδα αδυνατεί να συνεχίσει την καλή της πορεία μέχρι τώρα, λόγω του μεγάλου οικονομικού φορτίου που τραβάνε τα ελάχιστα άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου. Κι εδώ θα φανεί ο φίλαθλος κόσμος πόσο αγαπάει τον ιστορικό ΑΡΗ μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - που εξαρτάται απ' όλους μας - και στις δυο περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: