Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Προσλήψεις από το Δήμο Μεσολογγίου



Υπέγραψαν οι πρώτοι 25 ωφελούμενοι του προγράμματος “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος”.


        Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε με την κατάθεση των αιτησεων απο τους ενδιαφερομένους στις 22 Ιουλίου 2012, η ΜΚΟ “Πράσινο+Μπλε” ειχε την ευθυνη για την αξιοκρατικη επιλογη και προσληψη 25 ανέργων,.....
τους οποιους θα διαθέσει απο 1η Οκτωβρίου  και για 5 μηνες, στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την υλοποίηση έργων και δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα (καθαριότητα, Πράσινο). Οι συμβασεις προσληψεως υπεγραφησαν σημερα Τριτη 18 Σεπτεμβρίου. 

        Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο μήνα Οκτώβριο αναμένετε να ολοκληρωθεί και η διαδικασία  πρόσληψης των 250 ανέργων απο τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, η οποια εκκρεμεί απο τον Απρ'ιλιο και εχει καθυστερησει λογω του οτι δικαιώθηκαν 137 ενστ'ασεις που έγιναν απο άτομα που ειχαν αποριφτε'ι απο την αρχική επιλογή λόγω λαθών κατά την αξιολόγηση τους .

Σύντομα θα αναρτηθεί η προκύρηξη για την επιλογή επιπλέον 10 ατόμων μέσω του ίδιου προγράμματος.  


Σημείωση etolikonews: Ο τονισμός και η ορθογραφία στο κείμενο, διατηρήθηκε όπως ακριβώς στάλθηκε από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεσολογγίου!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η ΜΚΟ “Πράσινο+Μπλε” ειχε την ευθυνη για την αξιοκρατικη επιλογη και προσληψη 25 ανέργων

μμμμαλιστα...
εξαλου ειναι οι γνωστες ''αξιοκρατικες επιλογες'' που γινονται σε τετοιες περιπτωσεις...