Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ευρώ ή δραχμή. Η αλήθεια απλά υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.

Γράφει ο Κλεισθένης.
Η κινδυνολογία και η τρομοκρατία στο ζενίθ, άρχισε η προεκλογική περίοδος με επίθεση παραπληροφόρησης του λαού απ' τις λεγόμενες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις (ευρωλιγούρηδες και ευρωλάγνους).
Αντίπαλος η δραχμή, το εθνικό μας νόμισμα που αντιδημοκρατικά και αυθαίρετα η κυβέρνηση του “σωτήρα” εκσυγχρονιστή Σημίτη αντικαταστάθηκε απ' το ευρώ των τοκογλύφων, απ' το ευρώ των νεοφιλελεύθερων, απ' το ευρώ των εκβιαστών του Ελληνικού λαού των ναζιστικών αντιλήψεων. Ο Ελληνικός λαός δεν ρωτήθηκε, δεν έγινα δημοψήφισμα για το αν θέλαμε ή όχι το ευρώ.........

Σήμερα επιστρατεύονται οικονομολόγοι, εκπρόσωποι του ΣΕΒ, πολιτικάντηδες και λοιποί “φτωχοί” συγγενείς για να κινδυνολογήσουν κατά της επιστροφής στην δραχμή.
Όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την σημερινή τραγική κατάσταση της οικονομίας τάσσονται υπέρ του ευρώ και πολεμούν με λύσσα την επιστροφή της χώρας στο εθνικό της νόμισμα, την αγαπημένη μας δραχμή.
Θα καταστραφούμε, μας λένε, θα αδειάσουν τα ράφια των σουπερμάρκετ, μας λένε, θα γυρίσουμε στην δεκαετία του '50, μας λένε.
Ψεύδονται ασύστολα, παραπλανούν, εκβιάζουν, τρομοκρατούν.
Το γιατί είναι πλέον γνωστό στους Έλληνες, εξυπηρετούν συμφέροντα που είναι αντίθετα με τα συμφέροντα του λαού.
Υποστηρίζουν ότι οι αριστερές δυνάμεις θέλουν να μας ξαναγυρίσουν στην δραχμή. Μέγα ψεύδος.
Οι δυνάμεις που θέλουν επιστροφή στην δραχμή ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα, απλά η διαφοροποίηση των μεν απ' τους δε είναι ο πατριωτισμός.
Κάθε πατριώτης είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε δεξιός θέλει το εθνικό μας νόμισμα, εξαιρούνται όσοι κινούνται από αντεθνικά σύνδρομα ή εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εντολέων τους εκπροσώπων της σημερινής ναζιστικών αντιλήψεων Ευρωπαϊκής ελίτ.
Η επιστροφή στην δεκαετία του '50 είναι μέγα ψεύδος.
Ας δούμε τι υπήρχε την δεκαετία του '50 και τι υπάρχει σήμερα.
Στον αγροτικό τομές, υπήρχαν ένα-δύο τρακτέρ για κάθε χωριό, σήμερα όλοι οι αγρότες ακόμη και αυτοί που έχουν πολύ μικρά αγροτεμάχια έχουν δύο και τρία τρακτέρ. Άρα η αγροτική παραγωγή μπορεί κάλλιστα σε πολύ μικρό χρόνο να πολλαπλασιαστεί.
Στον τουριστικό τομέα, την δεκαετία του '50 υπήρχαν ελάχιστα ξενοδοχεία κι αυτά ήσαν ανοργάνωτα και χαμηλών προδιαγραφών, σήμερα τα νησιά μας και τα άλλα μέρη διακοπών είναι γεμάτα με μεγάλες και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορούν κάλλιστα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες έστω και αν αυξηθούν σε υπέρογκους αριθμούς.
Στις υποδομές, την δεκαετία του '50 δεν υπήρχαν δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια, σήμερα το συγκοινωνιακό δίκτυο της χώρας είναι συγκρίσιμο με αυτό των ευρωπαϊκών κρατών, τα λιμάνια μας είναι σύγχρονα με μεγάλη ευχέρεια εξυπηρέτησης των εμπορικών και επιβατηγών πλοίων (οι Κινέζοι που πήραν τον Πειραιά είναι χαζοί;), Το αεροδρόμιο στα Σπάτα είναι υπερσύγχρονο και με δυνατότητα επέκτασης έτσι ώστε να υπερδιπλασιάσει τις αφίξεις και αναχωρήσεις πολλαπλάσιου αριθμού αεροσκαφών.
Στην ενέργεια, το '50 η ΔΕΗ ήταν μία μικρή επιχείρηση με πολύ μικρή δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σήμερα έχει μια πλειάδα σύγχρονων σταθμών παραγωγής με πολλά φράγματα και λιγνιτικές μονάδες και δυνατότητες επέκτασης σε ηλιακά και αιολικά πάρκα.
Στην ναυτιλία, το '50 και σήμερα ήμασταν και παραμένουμε μέσα στις τρεις πρώτες ναυτιλιακές δυνάμεις στον κόσμο, έχουμε υπερσύγχρονα ναυπηγεία που με σωστή λειτουργία μπορούν να κατασκευάσουν κάθε τύπο πλοίου, εμπορικού ή πολεμικού.
Κτιριακές εγκαταστάσεις, την δεκαετία του '50 υπήρχαν πεπαλαιωμένα κτίρια που προορίζονταν για βιομηχανίες και βιοτεχνίες, στη πορεία υπήρξε μία άνθηση στην κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων οι οποίες σήμερα παραμένουν άδειες και αχρησιμοποίητες εξ αιτίας των αλλοπρόσαλλων και ζημιογόνων για την Ελλάδα πολιτικών αποφάσεων της ΕΕ.
Μπορεί κάποιος να απαριθμήσει και χιλιάδες άλλα παραδείγματα που στηρίζουν το ότι η Ελλάδα του σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του '50. Συνεπώς έχουμε τις υποδομές, χρειαζόμαστε το δικό μας νόμισμα και με την εφευρετικότητα και την εργατικότητα του λαού μας θα φύγουμε απ' την κρίση που μας έβαλαν αυτοί που σήμερα θέλουν να μας σώσουν.
Η προπαγάνδα που κάνουν οι δυνάμεις των ευρωλιγούρηδων, ευρωλαμόγιων, ευρωλάγνων, ευρωδούλων δεν μας φοβίζει, δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας πείθει. Μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί, μόνη αναγκαιότητα μία πατριωτική κυβέρνηση που θα κάνει πράξη την απελευθέρωσή μας απ' τα δεσμά του ευρώ και της ΕΕ.
Οι σειρήνες του ευρωμονόδρομου και οι Κασσάνδρες που προσπαθούν να φοβίσουν τον λαό με δήθεν καταστροφή αν γυρίσουμε στην δραχμή δεν θα εισακουστούν, οι πολίτες πλέον έχουν τη δυνατότητα να απομονώσουν όσους μας οδηγούν στην καταστροφή και την κατοχή της Ελλάδας.
Με υγεία και επαγρύπνηση κλείνουμε τ' αυτιά μας στους ψεύτες.

Πηγή: ideopigi.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: