Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιστολή προς τους αρχηγούς των κομμάτων

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΧΩΝΙ
Προς τους αρχηγούς των κομμάτων και εν δυνάμει Πρωθυπουργούς της χώρας...

• Προς Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο

Κύριοι, οφείλετε να αναγνωρίσετε τη λαϊκή εντολή και να συμμορφωθείτε. Αυτοί που σας αποδοκίμασαν είναι περισσότεροι από αυτούς που σας έμειναν και αυτό είναι κάτι που οφείλετε να αναγνωρίσετε. Τους δείξατε τη λογική σας και ο λαός την απέρριψε. Για να αποφύγει λοιπόν η χώρα την ακυβερνησία, οφείλετε να στηρίξετε τους πολλούς.
Να καταγγείλετε το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση που υπογράψατε χωρίς να ρωτήσετε τους Έλληνες που (αποδεδειγμένα πλέον σήμερα) διαφωνούσαν. Σήμερα αποδεικνύεται ότι πράξατε ενάντια σ’ αυτό που θέλει ο λαός.

Μέχρι τις 5 Μαΐου μπορούσατε να επικαλείστε το επιχείρημα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Σήμερα αποδεικνύεται ότι είστε μια κοινωνική μειοψηφία. Πρέπει να συμμορφωθείτε και να καταγγείλετε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις. Αυτό θέλουν οι πολλοί. Από εσάς, μια μειοψηφία, εξαρτάται η ακυβερνησία ή μη της χώρας. Οι πολλοί αποφάσισαν και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους πολλούς. Αν έχετε στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία…

• Προς Αλέξη Τσίπρα

Κύριε Τσίπρα, οφείλετε να μείνετε σταθερός στις προεκλογικές δεσμεύσεις σας και να υιοθετήσετε ως κόκκινη γραμμή την καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Ζητήσατε σήμερα από τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους στις επιστολές υποτέλειας.

Οφείλετε να ζητήσετε και την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ από τη χώρα της ομάδας Ράιχενμπαχ καθώς και την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της νέας Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που εγκαταστάθηκε ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ στα ελληνικά υπουργεία, προκειμένου να συντονίσει το «μεταρρυθμιστικό έργο» και να παρακολουθεί την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Να σημειωθεί ότι η νέα πολυπληθής ομάδα ήρθε στην Ελλάδα την επομένη των εκλογών.

Την ημέρα δηλαδή που (όπως υπολόγιζαν) όλοι θα ασχολούνταν με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και η έλευσή τους θα γινόταν στα κρυφά. Αλλωστε, δε μας ενημέρωσε και κανείς!

Επικουρικά σας αναφέρουμε ότι προβλέπεται ακόμη η ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ μιας νέας ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Και φυσικά υπάρχει ήδη εγκατεστημένη στην Τράπεζα της Ελλάδας και άλλη επιτροπή του ΔΝΤ υπό τον Μπομπ Τράα.

Κύριε Τσίπρα, βρισκόμαστε υπό κατοχή και σας έχουμε ακούσει να το φωνάζετε. Είναι έξυπνο το να ζητάτε να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους. Περιμένουμε να φωνάξετε και για την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των επιτροπών κατοχής της χώρας. Μέχρι αύριο το πρωί...

Για Το ΧΩΝΙ,

Δημήτρης Καζάκης,
Μάνος Κακλαμάνος,
Γιώργος Χριστοφορίδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα παράσιτα της ψευτιάς του παρελθόντος, να πάνε να δουλέψουν για την ανόρθωση της οικονομίας της χώρας.
ο Καρατζαφέρης να πάει να πάρει μια αγελάδα όπως μας είχε πει προεκλογικά να την αρμέγει κάθε πρωί και θα έχει έλθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα.Η ,Γιαννακά, Μακρυπήδης, Βερελής,να πάνε στις δουλειές τους να προσφέρουν και αυτοί στην ανάπτυξη της Ελλάδας.
Και οι υπόλοιποι από την Ν.Δ. να δουλέψουν και αυτοί φτάνουν ποια οι εθνοπατέρες.Ο λαός δεν αντέχει άλλο την ψευτιά τους.
Να προσέξει ο Τσιπρας και οι λοιποί να χώσουν και κανέναν φυλακή που καταχράστηκε τον ιδρώτα των εργαζομένων.Να αποκαταστήσουν ΑΜΜΕΣΑ τις συντάξεις τους μισθούς σε αξιοπρεπή όρια γιατί και αυτοί θα ελέγχονται κάθε ημέρα από τον Ελληνικό λαό.Αν δεν δουλέψουν δίκαια θα πάνε και αυτοί στον αγύριστο.ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΣΕ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΡΚΕΤΆ ΦΑΓΑΝΕ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΕΚΤΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΜΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΤΡΑΕΤΕΣ.