Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η Αιτωλικιώτισσα Γεωργία Ι Καρβέλη υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας


«Εκλογές Επιμελητηρίου 4 και 5 Δεκεμβρίου
Συνδυασμός “Ανανέωση – Ανάπτυξη” Σωτηρίου Μούρκα

 Η συμπατριώτισσά μας ΓΕΩΡΓΙΑ Ι. ΚΑΡΒΕΛΗ είναι υποψήφια στο Τμήμα της Μεταποίησης. Ζητά την ψήφο των συναδέλφων προκειμένω να εκλεγεί για να στηρίξει τα φορολογικά, τραπεζικά και ασφαλιστικά ζητήματα που μαστίζουν τις επιχειρήσεις σήμερα και να παλέψει για την ανάπτυξη, την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό......

 Η πολυετής εμπειρία της Γεωργίας στην διοίκηση της επιχείρησης ΒΙΟΓΥΨ ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΑΕ και η διαρκής ενασχόλησή της με θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο έλληνα επιχειρηματία, εξασφαλίζουν την αποτελεσματική και δυναμική εκπροσώπηση των συναδέλφων της και των επιχειρήσεων τους στο Επιμελητήριο. Ως ένας νέος, δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος με όραμα τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του τόπου μας, η Γεωργία δεσμεύεται να εργαστεί σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον επιχειρηματία σήμερα.

 Η Γεωργία είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.»

BIOGYPS Karvelis S.A.
Delphi Aitoliko 30400
Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: