Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Το κλείσανε το μαγαζί


Σε διάλυση βρίσκεται από σήμερα το Δημαρχείο στο Αιτωλικό, αλλά και στο Μεσολόγγι η εικόνα είναι παρόμοια.
Πολίτης που πήγε για να διεκπεραιώσει υπόθεση άδειας λειτουργίας καταστήματος, διαπίστωσε ότι η Αντιδήμαρχος Μαρία Φούντα είναι σε άδεια καθώς και η ειδική συνεργάτιδά της και έτσι το γραφείο είναι κλειδωμένο..........

Επίσης η Διευθύντρια και Ληξίαρχος της Δημοτικής ενότητας Αιτωλικού είναι σε άδεια και δεν υπογράφεται κανένα έγγραφο αφού δεν υπάρχει αντικαταστάτης ή αρμόδιος αιρετός.
Στο Μεσολόγγι σε άδεια ο Αντιδήμαρχος οικονομικού, απών ο Αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής, σε άδεια ο αρμόδιος υπάλληλος για τις άδειες λειτουργίας καταστημάτων.
Και οι μεν υπάλληλοι καλώς χρησιμοποιούν το δικαίωμα της άδειας που τους παρέχει ο νόμος. Οι αιρετοί όμως δεν μπορούσαν να προγραμματίσουν τις άδειες του προσωπικού με τρόπο ώστε να λειτουργεί και ο Δήμος; Δεν μπορούσαν να φροντίσουν για δικούς τους αντικαταστάτες;
Η Αντιδήμαρχος του Αιτωλικού, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα, αφού αποπεράτωσε όλα τα έργα, αφού έδωσε στο Αιτωλικό να πιεί καθαρό νερό, αφού φρόντισε να μην αναδύει μπόχα η αποχέτευση της πόλης, αφού έκανε την κεντρική οδό Κ Λάσκαρη καινούργια, αφού διαμόρφωσε την παραλία που σφύζει από ζωή το καλοκαίρι, αφού έδιωξε το σκοτάδι από τις γειτονιές, αφού επισκεύασε όλους τους δρόμους από τις λακκούβες – παγίδες, σκούπισε τον ιδρώτα της και είπε να πάρει και μια άδεια να ξεκουραστεί.
Οι δημότες δεν χρειάζεται να εξυπηρετηθούν άλλο, αρκετά τους έδωσε η δημοτική μας αρχή αυτούς τους επτά μήνες διοίκησης, τώρα είναι ώρα ξεκούρασης.
Δήμαρχε Κατσούλη συγχαρητήρια για τους συνεργάτες που με τόση διορατικότητα επέλεξες. Μόνη σου έγνοια θα πρέπει να είναι η έγκαιρη πληρωμή τους κάθε μήνα, γιατί η προσφορά τους πρέπει να ανταμείβεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαμαρτύρεσθε για την κατάντια του Αιτωλικού ; Τι περιμένατε με τον Καλλικράτη ότι θα γινόνταν το Αιτωλικό αναπληρώτρια πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλ/νίας ; Aφού δεχθήκατε αδιαμαρτύρητα τη συνένωση του πρώην Δήμου Αιτωλικού στο Δήμο Μεσολογγίου, αυτά και άλλα πολλά θα δείτε.΄Ενα έχω να πω,είναι ντροπή να είναι Δήμος το Θέρμο και ο Αστακός και το Αιτωλικό να έχει καταργηθεί. Τα χειρότερα έπονται