Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ "ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ"


Μετά από επίπονη και χρονοβόρα προσπάθεια, επιτέλους παρουσιάζεται στο κοινό το ΕΓΚΥΡΟ , ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ τεκμηριωμένο και συνεπώς ΕΠΙΣΗΜΟ site , του Μουσείου Βάσως Κατράκη στο Αιτωλικό.
Ο διαδικτυακός επισκέπτης μπορεί  Να γνωρίσει το έργο της Κατράκη κάτω από την εικαστική προσέγγιση και ανάλυση του από τον διακεκριμένο τεχνοκριτικό Κώστα Σταυρόπουλο.
Να δει χαρακτηριστικά έργα της μεγάλης χαράκτριας ( πέτρα, ξύλο, ανάτυπα, σχέδια )......
Να μάθει το βιογραφικό της και τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις της.
Να παρακολουθήσει την πορεία και καταξίωση της Βάσως Κατράκη καθώς και την παρουσίαση του Μουσείου και των στόχων του, σε ένα ντοκιμαντέρ , σε κείμενα Κώστα Σταυρόπουλου, αφήγηση της ηθοποιού Εύης Απόδημου και σκηνοθεσία Σπύρου Κατράκη , γιου της Βάσως.
Τέλος την ιδία την χαράκτρια να μιλεί και να δημιουργεί , χάρη στο link με το Site της ΕΡΤ και το αφιέρωμα της στην χαράκτρια από την εκπομπή ‘ Μονόγραμμα’
Και φυσικά να ενημερωθεί για τις μέχρι τώρα σημαντικότερες εκδηλώσεις του Μουσείου ( εκθέσεις – φιλοξενείς – παρουσιάσεις – ομιλίες κλπ. ) αλλά και τις Μελλοντικές εικαστικές προτάσεις του.
Το site του Μουσείου είναι
Η οργάνωση και παρουσίαση του site οφείλεται στην άοκνη προσπάθεια του Αριστογιαννη Γαρμπη , καθηγητή στο Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στην Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Να σημειώσουμε ότι το παρόν μας έφθασε σήμερα, ενώ υπάρχει και η πιο παλιά ιστοσελίδα του Μουσείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: