Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Νεομεσολογγίτες ή Νεοπασόκοι;


Προσπαθώ να γράψω τα σημερινά γεγονότα για την επίσκεψη Καστανίδη στην Αιτωλοακαρνανία και δεν βρίσκω τίποτε καλό να πω αφού με αυτά που διαδραματίστηκαν πάει η λογική περίπατο.
Για να μην αναφερθώ για τη μεγάλη ατιμία των βουλευτών του νομού (όλων των αποχρώσεων) για να βάλουν τον υπόλοιπο νομό (πλην Αγρινίου) στη γωνία, ούτε και κάποιων πολιτικάντηδων οσφυοκαμπτών των εκάστοτε βουλευτών.......

Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι ο ρόλος του πρώτου πολιτικού κωλοτούμπα του Μεσολογγίου ο οποίος παίζοντας τα παιχνίδια του
πρώην ευθύμιου αλλά και των βουλευτών με στόχο να αναρριχηθεί στην τοπική (αρχικά) εξουσία εξαπατώντας και ξεπουλώντας ένα ολόκληρο πληθυσμό μέσα στο δήμο Μεσολογγίου.
Αφού σε όλη την προηγούμενη πολιτική θητεία του υπονόμευσε όσο μπορούσε περισσότερο και κατ' εντολήν των αφεντικών του πάντα, όλη την προσπάθεια (όσων προσπαθούσαν τέλος πάντων) για τον αγώνα του εφετείου του, νοσοκομείου, του τει αργότερα, σήμερα είχε το θράσος να πάει να προτάξει δήθεν τα στήθια του ενάντια στον υπουργό και τους λοιπούς ημέτερους, παρέα με κάτι θλιβερούς τύπους (μανάβηδες και ξηρούς καρπούς).
Είναι σαφές ότι εργολαβικά ανέλαβε πλέον να μπερδέψει τον κόσμο και να μειώσει τις αντιδράσεις για όλα τα παραπάνω θέματα.
Δεν είναι τυχαίο ότι όταν έσκασε πρώτη φορά το θέμα του εφετείου ο κ. Πικατσου μέσα σε κεντρικό καφενείο της πόλης όταν διάφοροι του είπαν για το εφετείο αυτός μεταξύ κρασιού και ούζου χασκογέλαγε λες και δεν υπήρχε καν πρόβλημα.!!!
Δεν γνωρίζω αν ψάξει κανείς πίσω το γενεαλογικό του δένδρο μήπως είναι και συγγενής με αυτόν που φώναξε "πίσω" όταν έγινε η έξοδος. Δεν αποκλείεται, ας το ψάξει κάποιος.
Οπότε τι να πει κανείς για το τζάμπα μάγκας μπροστά στον υπουργό χθες στο Αγρίνιο αλλά και σήμερα στο Μεσολόγγι. Ουέ...
Ήθελα να ξέρω όμως τι είναι πιο οδυνηρό να είναι κάποιος νεοπασόκος ή νεομεσολογγίτης οπαδός του ΠιΚατσου. 
Ο εξαγριωμένος δικηγόρος

ΥΓ1: Αλήθεια εκείνος ο Ευθύμιος ο Μεγαλοπρεπής που είναι εξαφανισμένος. Τον είδατε αυτές τις μέρες που ήλθε ο υπουργός; Αλλα είχε μάλλον στείλει το σωκοφύλακα του.

ΥΓ2: Λέτε ο ΠιΚατσου να πήγε στη συνάντηση σήμερα με τον Καστανίδη μήπως και γίνει καμμιά παρέμβαση για το γνωστό θέμα του... λέτε; Τον έχουμε ικανό..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: