Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημ Σχολείου Αιτωλικού


Την Κυριακή το πρωί , 10 Απριλίου 2011 στον προαύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Αιτωλικού διεξήχθη με τεράστια επιτυχία η πασχαλινή αγορά του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου.
 Ήταν μια πρωτοβουλία των μαθητών και των γονέων υπό την αιγίδα του συλλόγου οι οποίοι εργάστηκαν με μεράκι και αγάπη δημιουργώντας λαμπάδες, χειροτεχνίες και γλυκίσματα τα οποία έγιναν ανάρπαστα.......

Το παζάρι παρέμεινε ανοιχτό όλο το πρωί και με υπερηφάνεια όλοι οι μετέχοντες είδαμε τα προϊόντα να εξαντλούνται.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του Αιτωλικιώτες, και όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και ενίσχυσαν με τις αγορές τους το σκοπό της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε ολόθερμα την Αντιδήμαρχο Αιτωλικού κυρία Μαρία Φούντα, η οποία παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά της (λόγω των εορτών εξόδου), αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας αυτή και μας τίμησε με την παρουσία της και τις αγορές της.
Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου κύριο Κωνσταντίνο Καστανά για την παρουσία του, την βοήθειά του, αλλά και για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του σχολείου.
Τέλος να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον Πρόεδρο της τοπικής ενότητας κ. Δημήτριο Φούντα, τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού  Σχολείου Αιτωλικού κ. Παναγιώτη Κατσαγάνη, τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού  Σχολείου Αιτωλικού κ. Αθανάσιο Κοντογιάννη, τον σχολικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Σωτηρακόπουλο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση με υγεία και ευημερία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Γαλαγάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: