Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου κατά Δημάρχου Π Κατσούλη


Επιστολή στον Υπουργό, Χ.Καστανίδη

Κύριε υπουργέ, με την ευκαιρία της επισκέψεως σας στην Ι.Π
Μεσολογγίου θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες θέσεις μου.
Ο δήμαρχος κ. Κατσούλης χαρακτήρισε στο δημοτικό συμβούλιο, πολιτικό σκάνδαλο την απόφαση  σας να μην ιδρυθεί το εφετείο στην πρωτεύουσα του νομού, την Ι. Π Μεσολογγίου. ........

Αρχικά θα συμφωνήσω και θα τονίσω ότι διακρίνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης και υποβάθμισης της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα.

Η Ι. Π Μεσολογγίου δικαιούται και ιστορικά και ως πρωτεύουσα του νομού να γίνει επανίδρυση του εφετείου στο Μεσολόγγι.
 Όμως θέλω να σας εκφράσω και μια απορία  μου, η οποία δεν αφορά στην ουσία του θέματος αλλά είναι χρήσιμη η απάντηση σας για να ξέρουμε ποιοί, επιτέλους, διοικούν αυτή την πόλη.

Ο δήμαρχος κ. Κατσούλης σας επισκέφτηκε μέχρι σήμερα στο υπουργείο έτσι ώστε να σας παρουσιάσει τις θέσεις της πόλης και να αποτραπεί το "πολιτικό σκάνδαλο " της ίδρυσης εφετείου σε άλλη πόλη πλην της πρωτεύουσας ,της Ι. Π Μεσολογγίου;

Αν δεν σας επισκέφτηκε, τότε είναι ο μόνος που δεν δικαιούται να
διαμαρτύρεται γιατί αφενός ήταν πάντα απών απο τους αγώνες της πόλης, αφετέρου όντας δήμαρχος απέφυγε να διεκδικήσει όσα η πόλη δικαιούται,για λόγους προφανείς.

Αν σας επισκέφθηκε, τότε είναι υπόλογος σε όλους τους πολίτες της Ι. Π Μεσολογγίου γιατί προσπάθησε να αποκρύψει το «πολιτικό σκάνδαλο» που διατελέστηκε, για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξαργύρωση πολιτικών γραμματίων. Γραμμάτια που ο λαός της πόλης θα τα ξεπληρώσει στον ίδιον, αλλά και σε όποιον αγνοεί ή παραβλέπει ότι η Ι. Π Μεσολογγίου είναι η πρωτεύουσα του νομού και η κοιτίδα του πολιτισμού και της ιστορίας.


Με τιμή
 Βισβίκης Δημ.  Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: