Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Οι παλαίμαχοι του ΑΡΗ έπαιξαν με τον ΑΙΑΝΤΑ Σαλαμίνος

Για άλλη μια φορά, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη Αιτωλικού είχαν μια καλή συνάντηση με φιλανθρωπικό σκοπό. Την Κυριακή 20-6-2010, έπαιξαν στο Αιτωλικό με την αντίστοιχη του Αίαντα Σαλαμίνος - μια ομάδα που μεσουράνησε για πολλά χρόνια στη Β' Εθνική.....Το σκορ, 4-1 για τους γηπεδούχους, περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού οι παλαίμαχοι της Σαλαμίνας κατέβασαν ομάδα τουλάχιστον κατά 10 χρόνια γηραιότερη του Άρη Αιτωλικού. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε κανέναν ώστε να γίνει ένα καλό όσο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Πριν τον αγώνα, όλοι οι παλαίμαχοι, και των 2 ομάδων, γευμάτισαν στου Μπαρχαμπά όπου ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Άρη, κ. Γρ. Φράγκος, έδωσε στον πρόεδρο του Αίαντος Σαλαμίνος, κ. Καρούσο, αναμνηστικό του ιστορικού Άρη Αιτωλικού, και ο κ. Κώστας Καστανάς μίλησε για τον Άρη και το Αιτωλικό, ενώ στην αρχή του αγώνα όλοι οι παλαίμαχοι της Σαλαμίνας πήραν από μια μεγάλη φωτογραφία του Αιτωλικού - προσφορά των "γιοφυριών". ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους, μέχρι τη ρεβάνς που αναμένεται νωρίς στη Σαλαμίνα.

Για την ιστορία, οι συνθέσεις των 2 ομάδων
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Μπεσίρης, Κατερέλος Φίλ., Καστανάς Ν., Καστανάς Κ., Νταλακώστας, Θεοδοσίου, Κυριάκης, Ζιώγολος, Κουτρούμπας, Βάρας, Καριοφίλης, Κερανούδης Απ., Κερανούδης Βελ., Πατρινός, Κτιστόπουλος, Τσίντζος Χρ., Παναγοδήμος, Πάστρας.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ: Καρούσος, Αγριανίτης, Σούρσος, Λιάτος Ηλ., Κανδυλιώτης, Βιρβίλης, Κουλουριώτης, Τσάμης, Μιχαλάκης Ιω., Μιχαλάκης Κ., Παπαλεξάνδρου, Γεμιδόπουλος, Λαϊβέρας, Ζαχαρίας Μιχ., Λιάτος Θεόδ.

Παραλειπόμενα του αγώνα:
*Ο Δημήτρης Θεοδοσίου και ο Χρήστος Κυριάκης, όπως κι ο Λάκης Κερανούδης, απέδειξαν ότι και ΣΗΜΕΡΑ μπορούν να σταθούν άνετα στη σημερινή ομάδα του Άρη Αιτωλικού.
* Ο Κώστας Πάστρας άργησε να ξυπνήσει, αλλά μόλις ήρθε, στο Β' ημίχορονο, πήρε την εντολή να κτυπήσει το πέναλτυ του Άρη. Πήρε φόρα απ' τη ...Γουριά και σημάδεψε το δοκάρι!
* Μετά το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι πήγαν για καφέ στην παραλία του Αιτωλικού, αφού μετά το μεσημέρι είχαν γυρίσει και γνωρίσει όλο σχεδόν το Αιτωλικό - επισκέφθηκαν το Μουσείο "Βάσω Κατράκη" και κατενθουσιάστηκαν - ο Σύλλογος παλαιμάχων του Άρη ευχαριστεί τον κ. Σωτήρη Γερμανό για την ξενάγηση.
* Το τελευταίο που μένει, σαν μικρή παρατήρηση, είναι η παράκληση για συμμετοχή περισσοτέρων και μεγαλυτέρων σε ηλικία παλαιμάχων, στον Άρη Αιτωλικού, και κυρίως για τη συμμετοχή των φιλάθλων, ιδιαίτερα των νέων που πρέπει να γνωρίσουν - σαν σε video - παλιούς ποδοσφαιριστές.

etoliko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: