Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Νέα αναβολή της δίκης του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων

Είδηση θα αποτελούσε αν γινόταν σήμερα η δίκη του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων Αιτωλικού στο πενταμελές εφετείο Πατρών.
Ως συνήθως όμως αναβλήθηκε, .....αυτή τη φορά λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
Το δικαστήριο αφού εξέτασε τους λόγους των προηγουμένων αναβολών (όλες ήταν λόγω έλλειψης χρόνου εκ μέρους του δικαστηρίου) και αφού διαπίστωσε ότι η υπόθεση παραγράφετε τον Απρίλη του 2011, ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης για την 26-1-2011.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν απεργουσαν οι δικηγοροι,για ψαξτε το..
εκεινη την μερα δικαστηκαν υποθεσεις αλλες...

Ανώνυμος είπε...

όλοι εσεις που γράφετε, είστε όψιμοι συνομωσιολόγοι ή απλά ψαρόμυαλοι; και βέβαια γίνονται δίκες οταν απεργούν οι δικηγόροι, αυτές που είναι για παραγραφή. αυτό δεν σημαίνει οτι ο κάθε δήμαρχος έχει τη δύναμη να αναβάλλει μια δίκη χωρίς λόγω. απλά εσείς οι ανώνυμοι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε με απλή λογική γιατί σας τυφλώνουν πάθη!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι δίκες αναβάλλονται (και) όταν οι δικηγόροι απεργούν. Γίνονται στην περίπτωση αυτή, όταν δεν υπάρχει άλλο περιθώριο και κινδυνεύουν να παραγραφούν, με ανάθεση σε δικηγόρο που δεν απεργεί και είναι παρών, είτε χωρίς δικηγόρο.
Δίκες γίνονται όταν γίνεται απεργία επίσης, όταν οι δικηγόροι της υπόθεσης δεν απεργούν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το δικαστήριο ήταν σύσσωμο παρόν, μα οι δικηγόροι απουσίαζαν. Οι περισσότεροι αυτών τουλάχιστον.
Όπως και οι περισσότεροι μάρτυρες, και 3-4 κατηγορούμενοι.

ΔΕΝ ήταν η αναβολή αποτέλεσμα ραδιουργίας, συνομοσιών ή ανώτερας παρέμβασης..
Κοιτάξτε να διελευκάνετε τη βλακεία στην οποία ζούμε, βλακεία που έβγαλε την δημοτική αρχή αυτή για δεύτερη φορά, αντί να τη ρίξει στο έρεβος το παντοτινό, και αφήστε τις συνομοσίες κατά μέρος..