Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ανακύκλωση απορριμμάτων στους Δήμους της περιοχής μας

Ο σύνδεσμο Διαχείρισης του ΧΥΤΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης θα υλοποιήσουν πρόγραμμα Ανακύκλωσης απορριμμάτων στους δήμους Μεσολογγίου, Αιτωλικού, Οινιάδων και Χάλκειας
Για το σκοπό αυτόν, παραλήφθηκαν την Τρίτη 19-11-2008 από τον Δήμο Μεσολογγίου, δυο νέα σύγχρονα... απορριμματοφόρα ειδικά διασκευασμένα για την εφαρμογή του προγράμματος της Ανακύκλωσης.

Μετά την παραλαβή των ειδικών κάδων για την Ανακύκλωση, θα ακολουθήσει και η ενημέρωση των πολιτών των παραπάνω Δήμων, κάτι που θα συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Έτσι αφού παραληφθούν και κατανεμηθούν οι κάδοι θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης.


Κατά την παραλαβή των οχημάτων, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Παραλαμβάνουμε σήμερα δυο σύγχρονα απορριμματοφόρα ειδικά διασκευασμένα για την υλοποίηση του προγράμματος της Ανακύκλωσης.
Μεθοδικά και με την αγαστή συνεργασία όλων των συμμετεχόντων στον φορέα Διαχείρισης του ΧΥΤΑ της περιοχής σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την υλοποίηση της Ανακύκλωσης στην περιοχή μας.
Με την Ανακύκλωση πετυχαίνουμε δυο στόχους αφενός συμβάλουμε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου αυξάνουμε τον χρόνο ζωής του ΧΥΤΑ.
Πιστεύω ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας θα συμβάλουν στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόδοση του προγράμματος αυτού.»

Παρόντες στην παραλαβή ήταν επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης του ΧΥΤΑ Απόστολος Τσακούμης που έχει και την ευθύνη της υλοποίησης του προγράμματος, καθώς και ο αντιδήμαρχος Οινιάδων Γεράσιμος Τρούπος μέλος του ΔΣ του συνδέσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: