Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Έκκληση συμπαράστασης

Ανακοίνωση: Το σωματείο ελεύθερων αλιέων Αιτωλικού ο «Ντολμάς» απευθύνει έκκληση στους κατοίκους του Αιτωλικού για αγώνα και δημιουργία κοινού μετώπου στην προσπάθεια κάποιων να μετατρέψουν την Λιμνοθάλασσα σε...αποχωρητήριο και την ιστορική μας μνήμη σε βόθρο.
Νοιώθουμε ξεγελασμένοι από τον Δήμαρχο, ο οποίος από τον περασμένο χειμώνα μας είχε υποσχεθεί ότι το έργο για την διάθεση των αποβλήτων από τον βιολογικό καθαρισμό τελικά δεν θα κατέληγε στο Νησί του Ντολμά αλλά στο βάλτο του Ράγκου.
Η απόφαση που πάρθηκε σο δημοτικό συμβούλιο για τον ίδιο λόγο έμεινε απλώς στα χαρτιά. Ο μη σεβασμός στους θεσμούς αλλά και την επιμονή με κάθε κόστος στη συγκεκριμένη τοποθεσία, μας γεμίζει ερωτηματικά. Οι δικαιολογίες που μας πρόβαλε ο Δήμαρχος ότι θα χαθούν τα χρήματα η ότι αν χαθεί αυτό θα γίνει πλέον άλλο έργο στη Λιμνοθάλασσα, έχουν ανατραπεί προ πολλού παρουσιάζοντάς του σχετικά έγγραφα του υπουργείου. Για τους πάνω λόγους και πολύ περισσότερο ως ένδείξη σεβασμού σε όλους εκείνους που έπεσαν στη μάχη του Ντολμά, καλούμε όλους τους συλλόγους και όλους τους πολίτες να συνδράμουν στον αγώνα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: