Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αιτωλικού προσπάθησε να φτιάξει ένα κοινωνικό φροντιστήριο για να βοηθήσει τους μαθητές και τους γονείς αυτών, ώστε να μπορέσουν να πάρουν βοήθεια στα μαθήματα για την πρόοδό τους στο σχολείο. Στην προσπάθεια αυτή, από την αρχή υπήρχε δίπλα μας ο Λυκειάρχης του σχολείου Κος Φραγκαναστάσης Αναστάσιος, ο οποίος  μας παραχώρησε αίθουσες και υλικά για την επίτευξη του στόχου μας.......

Αρχικά απευθυνθήκαμε στους καθηγητές του Λυκείου, όπου  με μεγάλη προθυμία μας απάντησαν καταφατικά οι :  Τσιρογιάννη Μαρία (φιλόλογος),  Χριστοδούλου Σπυριδούλα   (φυσικός) και  ο   Σαπουντζάκης Πέτρος  (Πληροφορικός).
Στην συνέχεια απευθυνθήκαμε στους υπολοίπους καθηγητές του τόπου μας, όπου οι περισσότεροι  κάνουν και φροντιστήρια, πράγμα όμως που δεν τους εμπόδισε να δεχτούν με πολύ χαρά και προθυμία να μας βοηθήσουν να στηθεί το φροντιστήριο αυτό.
Οι καθηγητές που δέχτηκαν είναι : (με αλφαβητική σειρά) 
1)   ΓΚΟΡΓΚΟΛΗ ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ (φιλόλογος)
2)    ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ  (χημικός)
3)     ΚΑΡΒΕΛΗ ΧΑΡΑ  (φιλόλογος)
4)    ΛΑΜΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  (μαθηματικός)
5)    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΒΑΣΩ   (φυσικός)     
6)   ΣΤΑΡΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ  (φιλόλογος)  
7)   ΤΟΛΗ ΖΗΝΟΒΙΑ  ( μαθηματικός) 
8)   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΤΟΡΑ (φιλόλογος)
9)   ΧΑΤΖΗΣΤΗΛΙΑΝΝΟΥ ΜΙΝΑ  (φιλόλογος)
                                                                                               
Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους αυτούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ένα τόσο σπουδαίο έργο και να υπενθυμίσουμε σε όλους τους δημότες Αιτωλικού, ότι ο τόπος μας έχει πολύ καλούς επιστήμονες που στελεχώνουν τόσο το Λύκειο μας όσο και τα φροντιστήρια ,ώστε δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από  άλλους διπλανούς τόπους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: