Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τροχαία ατυχήματα στο Αιτωλικό (3)

Προς: Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και συμπολίτες μας

  Αγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί των σχολείων της πόλης μας και συμπολίτες μας, καθημερινά είμαστε θιασώτες τροχαίων ατυχημάτων, δυστυχώς με απώλειες αγαπητών μας συμπολιτών, κυρίως νέων.
  Με την επιστολή μας αυτή, θέλουμε να ζητήσουμε τη βοήθεια σας και σας παρακαλούμε όλους να συμβάλουμε στη μείωση αυτών, είτε συλλογικά, είτε ατομικά......

  Πολλά είναι θέμα παιδείας και πολλά θέμα πολιτείας.
  Είναι γεγονός ότι τα παιδιά μας ακούν και αντιγράφουν εμάς τους γονείς και εκπαιδευτικούς. Για παράδειγμα όταν εμείς δεν φοράμε ζώνη, ή κράνος, προσπερνάμε σε διπλή γραμμή, παραβιάζουμε  STOP, κόκκινα φανάρια και το Κ.Ο.Κ γενικότερα, είναι δύσκολο να πείσουμε τα παιδιά μας να μην κάνουν το ίδιο.
  Σαν  Σύλλογοι Γονέων επιδώσαμε  επιστολές στους κ.κ. δήμαρχο Μεσολογγίου, Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας, τις οποίες σας επισυνάπτουμε, και θα επιδιώξουμε συνάντηση μαζί τους. Ακόμη σε συνεννόηση με τους κ.κ. διευθυντές των σχολείων μας, θα κάνουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις στους μαθητές, αλλά και στους γονείς και συμπολίτες μας.
  Πιστεύουμε ότι μπορείτε να βοηθήσετε καθοριστικά και σας παρακαλούμε για άλλη μια φορά για τη συμβολή σας. Καθένας μας εφαρμόζοντας τον Κ.Ο.Κ  και κάνοντας παρεμβάσεις στους αρμοδίους, μπορούμε να βοηθήσουμε και ν’ αποτρέψουμε άσχημες καταστάσεις.
 
 
ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ, 2ΟΥ, 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Πληροφορίες: Γιώργος Σφυρής
Τηλέφωνο: 6979552389
Αιτωλικό:  2/5/2014

Υπογράφουν οι πρόεδροι των συλλόγων:
1ου δημοτικού σχολείου  Τρικαλινού Σίσυ 
2ου δημοτικού σχολείου  Ζαβιτσάνου Βάσω
3ου δημοτικού σχολείου  Κοντοδήμας Χρήστος
Γυμνασίου                       Σφυρής Γιώργος
Λυκείου                           Σωτηρακόπουλος Γιώργος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: