Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Νερό Αιτωλικού: Δελτία τύπου "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις για τη μόλυνση του νερού στο Αιτωλικό

Οι εξελίξεις στο θέμα της ύδρευσης και του καθαρού πόσιμου νερού στο Αιτωλικό, είναι πλέον δραματικές. Οι δημότες και οι κάτοικοι ζητούν υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις. Όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα μιλούσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην πηγή του Κεφαλοβρύσου.....
και μάλιστα το τεκμηρίωναν με “επιστημονικό” τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαψεύδονται οικτρά και πρέπει σήμερα να απολογηθούν δημόσια. Παρά τις περί αντιθέτου επισημάνσεις της Δ/νσης Υγιεινής, αυτοί μας έλεγαν, καιρό τώρα, ότι το νερό είναι πόσιμο. Φυσικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ανακρούουν πρύμναν και πορεύονται χωρίς πυξίδα και προοπτική.
Ως ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να δοθούν υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις και ότι πρέπει τάχιστα να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου της ύδρευσης του Αιτωλικού και να ληφθούν ταυτόχρονα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας του Αιτωλικού.
Μεσολόγγι, 2 Ιανουαρίου 2017
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»Τα όρια της φαιδρότητας και της πρόκλησης είναι πλέον δυσδιάκριτα…

Ο “άτυπος” εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος, ξαναχτύπησε με αφορμή τη πρόβλημα της ύδρευσης του Αιτωλικού και μάλιστα με έντονα προσβλητικό τρόπο, χαρακτηρίζοντας ανόητους όσους κάνουν πλιάτσικο στις ζωές των Αιτωλικιωτών, οι οποίοι μάλιστα συνοδεύονται από άλογους εκλεγμένους σε αυτή την προσπάθεια.
Επειδή τα όρια της φαιδρότητας και της πρόκλησης συνάμα εκ μέρους του κου Διαμαντόπουλου και της Δημοτικής Αρχής, είναι πλέον δυσδιάκριτα, ας αναρωτηθεί ο ίδιος και οι συν αυτώ «αν τον κόσμο τον κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά». Εμείς πάντως το δίλημμα το έχουμε λύσει, όπως και την αντίστοιχη κατάταξη.
Εάν ο ίδιος δεν το έχει λύσει ακόμη, καλό είναι να περιμένει λιγάκι, γιατί όπως λέει και ο περήφανος Αιτωλικιώτικος λαός «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό». Οψόμεθα λοιπόν… 
Μεσολόγγι, 4 Ιανουαρίου 2017
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: