Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

«ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Σήμερα Πέμπτη 18-8-2016, τα μέλη της επιτροπής για το νερό και τη θάλασσα, τοποθέτησαν πανό διαμαρτυρίας στη Νίδοβα στα Ανατολικά γεφύρια.
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, πέρασε ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού Πάνος Σταράμος, κούνησε απαξιωτικά το κεφάλι και έφυγε για Μεσολόγγι.
Μετά από 20 λεπτά ήρθε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Υπολιμεναρχείου Μεσολογγίου και τρείς ευγενέστατοι Λιμενικοί ανακοίνωσαν σ’ αυτούς που ασχολούνταν με την τοποθέτηση του πανό ότι είχαν εντολή να μαζέψουν το πανό.....

Τα μέλη της επιτροπής ανακοίνωσαν στους Λιμενικούς ότι θα τους διευκολύνουν μιας και δεν είχαν σκάφος και θα βγάλουν οι ίδιοι το πανό όπως και έγινε.
Μετά από λίγο μέλος της επιτροπής των πολιτών του Αιτωλικού, είδε το Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και τον Αντιδήμαρχο Αιτωλικού Πάνο Σταράμο να εξέρχονται από το Σταθμό του Υπολιμεναρχείου Μεσολογγίου.
Και τίθεται το ερώτημα: Γιατί δεν δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον ο Δήμαρχος Μεσολογγίου και ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού για  τα προβλήματα του Αιτωλικού;
Σκουπίδια στους δρόμους, δεκάδες λάμπες καμένες ολόκληρους μήνες, λακκούβες στους δρόμους, χόρτα γεμάτα φίδια και ποντίκια παντού, πράσινο ανύπαρκτο – καμένο – ξερό, Βιολογικός χωρίς προσωπικό, μόλυνση λιμνοθάλασσας, ύδρευση – πόσιμο νερό και τόσα άλλα προβλήματα περιμένουν την ίδια ανταπόκριση και το ίδιο ζήλο που επέδειξαν οι Δημοτικοί μας άρχοντες για το πανό που τους χάλαγε το ίματζ.
Με τη σημερινή ενέργεια τους μας έδειξαν το σεβασμό τους στη δημοκρατία και στην ελευθερία της διαμαρτυρίας.
Σίγουρα τόση δημοκρατία δεν έχει ξαναζήσει «η Βενετία της δημοκρατίας» «η γλυκιά πατρίδα» το έρμο και εγκαταλειμμένο Αιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: