Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Tον Σεπτέμβριο 2016 θα δημοπρατηθεί το έργο της βελτίωσης ποιότητας νερού υδροδότησης του Αιτωλικού, σύμφωνα με τις διευκρινήσεις  που έδωσε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.
Η εξαγγελία αυτή ήρθε σαν συνέχεια των εξαγγελιών ότι θα πίναμε νερό με το λάστιχο στην πλατεία σε ελάχιστους μήνες μετά την εκλογή του.....

Έβαλε λοιπόν ο κ. Δήμαρχος πάνω στο τραπέζι μια στοίβα από χαρτιά τα οποία υποτίθεται ότι είναι η μελέτη του έργου, η οποία με απ’ ευθείας ανάθεση στοίχησε 22.000,00€ (κόντρα στους κακοήθεις που λένε ότι μια σοβαρή μελέτη τιμάται από 200.000,00€ και φτάνει μέχρι και πάνω από 1 εκατομ.) και μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα, λάμποντας από χαρά και ικανοποίηση.
Δεν φαίνεται όμως να συμμερίζονται την χαρά του και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αιτωλικού που τον πλαισιώνουν. Μια κατήφεια, ένας προβληματισμός , μια απελπισία διακρίνεται στα βλέμματα τους, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης. (πατήστε στη φωτο για μεγέθυνση)
Γιατί κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αιτωλικού αυτό το ύφος σε μια τόσο χαρμόσυνη ανακοίνωση; Ξέρεται κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως πρέπει να μας ενημερώσετε; Αυτή η εικόνα σας είναι όντως χίλιες λέξεις.
 Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα, είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν

Δεν υπάρχουν σχόλια: