Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σήμερα μας χαροποιήσατε ιδιαίτερα με την γενναία απόφασή σας να παραιτηθείτε από την προεδρική αποζημίωση και τα έξοδα παραστάσεως του αξιώματός σας. Επίσης, μας ενθαρρύνατε λέγοντας εκείνο το αγέρωχο ''και ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε που θα λοιδορήσει την Ελλάδα. Δεν δέχομαι....

αυτός ο κύριος να λοιδορεί την χώρα μου''. 

Όμως , κ. Πρόεδρε, τον κ. Σόιμπλε με τα μύρια όσα προσβλητικά και απαξιωτικά του σχόλια τον ανεχθήκατε επί 2 χρόνια τώρα και ταυτόχρονα αποδεχθήκατε τις εξευτελιστικές για τους Έλληνες και την Ελλάδα δηλώσεις του αγαπητού σας τ. πρωθυπουργού GAP και συγκεκριμένα το περίφημο ''κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων και τεμπέληδων''.

Διευκρινείστε μας, συνεπώς, αξιότιμε κ. Πρόεδρε τι είναι αυτό που σας κάνει να απορρίπτετε και να καταδικάζετε μετά βδελυγμίας, σήμερα, ότι επί δύο και πλέον έτη γενναιόδωρα ανεχθήκατε και τολμώ να πω, δια της σιωπής σας, καλύψατε ; ; ; ; ;  
zouzouni blog

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υστεροφημία; Φόβος; Ερινύες;Who Knows?

Ανώνυμος είπε...

Προς τους ‘‘πατριώτες’’ βο(υ)λευτές ..

Κοινοποίηση προς κάθε ευαίσθητη κεραία!

«Προδότες σας σιχαθήκαμε! Ναι σας σιχαθήκαμε, ΟΛΟΥΣ όσους ψηφίσατε ‘ναι σε όλα’, ναι στη φτώχεια και τη σκλαβιά: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ και όλο το κακό συναπάντημα! Θα μας βρίσκετε απέναντί σας !!!

Και εσείς, αριστερές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ –ΚΚΕ,

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Τ Ε;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΝΗΣΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ????!!!!
Ενώ μπορείτε παραιτούμενοι μαζικά να διαλύσετε τη βουλή και να πάμε σε εκλογές ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!
Κάποιοι από εμάς που απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στην κοινή γνώμη είμαστε άνεργοι νέοι, κάποιοι με δάνεια-θηλιές στο λαιμό, κάποιοι πολύτεκνοι δεν έχουμε να πάρουμε καν το γάλα για τα παιδιά μας, κάποιοι συνταξιούχοι που τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά.

Μας καταστρέφετε τη ζωή καθημερινά! Μας γδέρνετε τα όνειρα! Ντρεπόμαστε που περνιέστε για Έλληνες και τάχα κόβεστε για να σώσετε την Ελλάδα! Την κηδεία δεν θα μας την κάνετε εσείς, εμείς θα σας θάψουμε πρώτοι. Θυμάστε το ρητό «το δις (και πολλάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;» Αλλά μας συγχωρείτε! Τι σχέση μπορεί να ‘χει η Σοφία και η Ανδρεία με σας; Θέλετε λεξικό για να κατανοήσετε τις έννοιες!!

‘Ναι σε όλα’ εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς !!!!

Η Ρωμιοσύνη δεν πουλιέται ρε! ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!

ΥΓ: Μπορεί να καθαρίζετε τις πινακίδες των γραφείων σας που τις ‘λέρωσαν’, αλλά Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ όσο οινόπνευμα και να βάλετε. Κι αυτό γιατί θέλετε ειδική απολύμανση στις ψυχές σας!!!»

Δεν ανήκουμε σε κόμμα-παράταξη-χώρο-κίνημα. Ανήκουμε στους εαυτούς μας και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που μας γέννησε (αν αυτό χωράει στη λογική σας!!!!). Αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε ταμπέλα, απλά ονομάστε μας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

Πηγή: Ναι σε όλα εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς !!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε
πολύ καλά τα λες αλλά φοβάμαι ότι ο ελληνικός λαός ξεχνά εύκολα .Από την άλλη το εκλογικό σύστημα είναι τέτοιο που τους ευνοεί η αποχή.Αν φυσικά γίνουν ποτέ εκλογές..........

Ανώνυμος είπε...

Τάδε έφη
Ιωάννης Καποδίστριας
<<…Ελπίζω ότι όσοι εξ’ υμών συμμετάσχουν, εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ’ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ’ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της.>>
<<… εφ’ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν>>.
Ιωάννης Καποδίστριας
Πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος,
Προς την Δ’ Εθνοσυνέλευση.
Φυσικά Δολοφονήθηκε!