Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Εκδήλωση του ΤΕΙ Μεσολογγίου με θέμα "Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ".

Το ΤΕΙ Μεσολογγίου, στα πλαίσια της έκθεσης "Το '21 και οι Πρωταγωνιστές του" που συνδιοργανώνει με το Κέντρο Λόγου και Τέχνης "ΔΙΕΞΟΔΟΣ", παρουσιάζει την Τετάρτη 27 Μαΐου 2009 στις 8.00 το βράδυ...στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου εκδήλωση με θέμα "Η διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης".

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος της Ιερής Πόλης κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος και θα ακολουθήσει ομιλία του δημοσιογράφου και Προέδρου του ΔΣ του Μουσείου Τύπου Πατρών κ. Μιχάλη Βασιλάκη, με θέμα "Μουσείο Τύπου και Ιστορία".

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Φούρας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Σταύρος Κουμπιάς, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου και ο κ. Αντώνης Σκιαθάς απο το Ιστορικό Αρχείο Αντώνη και Κυριάκου Σκιαθά με συντονιστή τον Επίκουρο Καθηγητή- Ιστορικό κ. Δημήτρη Καπογιάννη θα αναπτύξουν το θέμα "Η αναγκαιότητα της διατήρησης της Ιστορικής Μνήμης και η διαχείρισή της".

Της εκδήλωσης αυτής θα προηγηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" ξενάγηση στην συνεχιζόμενη μέχρι τις 14 Ιουνίου έκθεση "Το ΄21 και οι Πρωταγωνιστές του" απο την Ιστορικό κα Ανδρονίκη Χρυσάφη.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
www.diexodos.com.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: