Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αντιδράσεις για την επιλογή της Αντιδημάρχου Αιτωλικού

Ανακοινώθηκαν από το νέο Δήμαρχο του διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου Π Κατσούλη, οι Αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες του καθενός.
Στον πρώην δήμο Αιτωλικού Αντιδήμαρχος τοποθετήθηκε η κ. Μαρία Φούντα δημότης Μεσολογγίου, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις στους Αιτωλικιώτες, .....
όπως μπορείτε να διαβάσετε στα ιστολόγια του Αιτωλικού «Μη Ενεργοί Πολίτες» και «Μήνυμα στο μπουκάλι».
Και στο Μεσολόγγι όμως η υποδοχή της κας Φούντα κάθε άλλο παρά ζεστή είναι, όπως μπορείτε να δείτε στα σχόλια του ιστολογίου «IeraPolis», που αποκαλείται «Πρόεδρος των καταπατητών»!!!!

Συνήθως λέμε ότι «μας αξίζουν αυτοί που ψηφίζουμε», αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ανατράπηκε η ρήση αυτή.
Το Αιτωλικό από τον συνδυασμό του κ. Κατσούλη ψήφισε τον Δημήτρη Καραδήμα (ψήφοι στο Αιτωλικό 249), τον Νίκο Γρίβα (141) και τη Βασιλική Στέφου (140), ενώ η Μαρία Φούντα που ήταν στην ενότητα του Μεσολογγίου πήρε 90 ψήφους στο Αιτωλικό.
Έτσι ο νέος Δήμαρχος έκρινε ότι μας αξίζει η κα Φούντα που προτίμησαν λίγοι Αιτωλικιώτες (οι περισσότεροι από το Κεφαλόβρυσο λόγω καταγωγής του συζύγου της) και όχι κάποιος από αυτούς που επέλεξαν οι Αιτωλικιώτες!
Ο Νίκος Γρίβας Δικηγόρος, η Βασιλική Στέφου Γεωπόνος και ο Δημήτρης Καραδήμας πρώην Αντιδήμαρχος δεν ήταν άξιοι κατά τον νέο Δήμαρχο να μας διοικήσουν (άραγε γιατί τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο;) και μας φόρεσε «κατσούλα» την Μαρία Φούντα, που δεν γνωρίζει ούτε ένα πρόβλημα του Αιτωλικού, που δεν έχει πατήσει το πόδι της στο Αιτωλικό, που δεν έχει πιεί ούτε καφέ στο Αιτωλικό.

κ. Δήμαρχε ξεκινήσατε τον αγώνα με φάουλ από τα αποδυτήρια, ακριβώς όπως είχε ξεκινήσει μια Μεγάλη Τετάρτη ο αγώνας μεταξύ Άρη Αιτωλικού και ΑΕΜ και κατέληξε σε σύρραξη και γιγάντωσε το μίσος μεταξύ Αιτωλικιωτών και Μεσολογγιτών. Πέρασαν χρόνια μέχρι να καταλαγιάσει το μίσος αυτό.
Και τώρα που είπαμε ότι είμαστε μονιασμένοι συνδημότες με τους Μεσολογγίτες, έρχεται ο νέος Δήμαρχος Μεσολογγίου να αναβιώσει παλιά αρνητικά συναισθήματα, με το διορισμό «Μεσολογγίτισσας Διοικήτριας» στο Αιτωλικό.
Το παρασκήνιο της απόφασης αυτής δεν το ξέρουμε, γιατί μέχρι τώρα δεν ασχολούμασταν με τα Μεσολογγίτικα δρώμενα και παρασκήνια, αλλά αυτό το «Πρόεδρος των καταπατητών» που γράφτηκε για την κα Φούντα έχει ενδιαφέρον….

Δεν υπάρχουν σχόλια: