Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νίκος Καραπάνος: Πιο ισχυρός μετά τις εκλογές

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Νίκος Καραπάνος, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους τη ΝΔ και το συνδυασμό του Γιώργου Πρεβεζάνου:...... «Δεν χάσαμε, αντίθετα, βγήκαμε κερδισμένοι από αυτές τις εκλογές γιατί γνωρίσαμε ποιοι είναι οι φίλοι μας. Κάποιοι στοιχημάτιζαν ότι δεν θα δημιουργηθεί συνδυασμός και διαψεύστηκαν. Δυστυχώς όμως δεν διαψεύστηκαν ως προς το αποτέλεσμα.
Σε αυτές τις εκλογές είμαστε μόνοι μας, παρότι θα μπορούσαμε με λίγη μόνο στήριξη από τους πολιτικούς της ΝΔ, να νικήσουμε και να πάρουμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας. Σήμερα, είναι όλοι άφαντοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, δεν υπάρχει κανείς κοντά μας, παρά μόνο εσείς που μας συντροφέψατε στον αγώνα μας, που ψηφίσατε και αγωνιστήκατε για την παράταξη της ΝΔ. Αν όμως κερδίζαμε, θα ήταν όλοι παρόντες προκειμένου να απολαύσουν διασημότητα, φωτογραφίες και συγχαρητήρια.
Σήμερα δεν έχασε ο Γιώργος Πρεβεζάνος, ούτε ο Νίκος ο Καραπάνος, έχασε η ΝΔ, η εντιμότητα και το ήθος.
Παρά το αποτέλεσμα, εμείς θα εξακολουθήσουμε να μαχόμαστε και να είμαστε παρόντες, ως αντιπολίτευση, και θα παλεύουμε για το μέλλον αυτού του τόπου, που δυστυχώς, είχε την ατυχία να έχει αδιάφορους πολιτικούς που μάχονται μόνο για την προσωπική επιτυχία και προβολή»
Ζούμε σε μια κλειστή κοινωνία που όλοι γνωρίζουμε τι έφταιξε και ποιοί και πολύ σύντομα οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: