Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η κεντρική ομιλία του Π Κατσούλη στο Μεσολόγγι

Η πρώτη κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία ''Μ. Μπότσαρη'' στο Μεσολόγγι, μπροστά σε πλήθος κόσμουκαι σε κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι αλλά και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αλλαγή Πορείας΄΄ αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της περιοχής, αλλά και τα κενά διοίκησης των προηγούμενων ετών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον ιστό του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, μεταξύ των οποίων η καθαριότητα, η κοινωνική πολιτική αλλά και η παράλογη υπερχρέωση των δημοτικών ταμείων με ένα χρέος που πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Κάλεσε τον κύριο Αναγνωστόπουλο να εξηγήσει πως κατάφερε να φτάσει το Δημοτικό χρέος σε τόσο ψηλά επίπεδα αλλά και πού δαπανήθηκαν τα 5 εκ. των δανείων που πήρε ο δήμος, γιατί τα χρέη σε προμηθευτές έφτασαν τα 1,8 εκ. των αλυκών στα 0,5 εκ. και το χρέος σε δικαιούχους αποζημίωσης για επικείμενα στο σχέδιο πόλης το 1,7 εκ.

Τόνισε ότι είναι ανάγκη να αλλάξουμε την πορεία του νέου δήμου Μεσολογγίου και με όπλα την εμπιστοσύνη των πολιτών, την πείρα και την διαφάνεια στην διοίκηση θα κερδίσουμε την μάχη για έναν καλύτερο Δήμο.

Οι ομιλίες συνεχίζονται την Πέμπτη 4 Νοέμβρη στην Κατοχή και την Παρασκευή 5 Νοέμβρη στο Αιτωλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: